Fashion&Beauty

Jennifer Lopez horoszkópos szoknyában tündökölt férje oldalán az új romantikus filmjük premierjén

Jennifer Lopez egy igazán merész és stílusos estélyi ruhában jelent meg új, önéletrajzi filmjének premierjén. Az eseményre férje, Ben Affleck is elkísérte.

Szerelmes csillagjegyek

Az 54 éves énekes-és színésznő igazán kitett magáért a ruhaválasztást illetően új filmje, a This is me…Now premierjén. Lopez egy fekete és ezüst, mélyen dekoltált, pánt nélküli estélyi ruhát viselt Zuhair Murad 2022-es őszi/téli Couture kollekciójából. Minden szem egyértelműen a földig érő, áttetsző szoknyájára szegeződött, amelyen a horoszkópokból jól ismert állatövi jegyek csillogtak. Jennifer Lopez a megjelenését fekete hosszú, ujjatlan bársonykesztyűkkel egészítette ki. Kattints a galériára és nézd meg, hogyan tündökölt JLo férje, Ben Affleck mellett a vörös szőnyegen!

Jennifer Lopez stílusos estélyi ruháját ezüst gyűrűkkel, és elegáns fülbevalókkal kombinálta. A sötétszürke szemhangsúlyos sminkjét egy barackos árnyalatú szájfénnyel egészítette ki.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: People

Jennifer Lopez ismét bebizonyította, hogy isteni érzéke van a divathoz: a popsztár egy, a grúz származású divattervező, David Koma által megálmodott szőrmekabátban pompázott a minap, az összkép pedig egyszerűen szenzációs volt.

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...