Fashion&Beauty

Negyedik alkalommal rendezi meg a hazai divatmárka Dinner and Robes eseményét

Az Orsoya Darchi Atelier-t övező ligetben minden évben megtörténik a csoda, az elvarázsolt birodalom idén is új világokkal vár.

2024-ben egy olyan közös történetbe álmodhatjátok magatokat, amely rólatok és róluk is szól. Negyedik bemutatójuk egy elvarázsolt utazásra hív önmagunkba, önmagunkhoz.

A mese az új kollekcióból, az Atmosphere hangulatából bontakozik ki: a megálmodott víziót álomszerűen szép textíliákon keresztül mutatják meg nekünk.

Az idei kollekció, amelyre a mágikus este épül, egy utópia parafrázisa, amelyben a jövő a múltból táplálkozik. A 21. századi tudás és technológia az ősi emlékezettel egyesülve varázslattá változik. A kreativitás az a csatorna, amelyen keresztül új darabjaikban korunk erőteljes eszmei irányait a régmúlt idők hagyatékával vegyítve életre keltenek egy olyan jövőt, amely elvezet önmagunk legmélyebb rétegeihez.

A 2023-as Dinner and Robes - Femcafe

Akárcsak egy beavatás

Engedd, hogy kézen fogjanak, és elvezessenek oda, ahol az ősi ösztönök – szorongások és gátak nélkül – átszínezik a hétköznapokat, hogy találkozhass valódi önmagaddal.

Ahogy belépsz a bemutató helyszínére, kezdetét veszi az érzéki utazás önmagad felé. Egy hosszú, erdei sétány csalogat, hogy végigmenj rajta. A lábad a puha füvön lépked, a fák összesúgnak a fejed fölött, és érzed, hogy mire leszáll az est, a zene, az ízek, a fények, a tűz, a fanyar füst és a futurisztikus ruhakompozíciók forgatagában eljutsz önmagadhoz. Lényed legbensőbb rétegeit megérinti az ősi hangzás élménye, a modern technika kísérő akkordjai pedig megteremtik és elmélyítik az itt és most pillanatát, kizárva a külvilág zajait és zavaró ingereit.

Kattints a további képekért!

Nem kell mást tenned, csak jelen lenni és figyelni

A bemutatón minden falatot újragondolnak, és úgy tálalják nektek, ahogyan még soha. Az elemeket hívják segítségül, hogy egy semmihez sem fogható élményben legyen részetek, amint leemelitek az egyes fogásokat rejtő fedőket. A tányérotokon ad randevút egymásnak a modern technológia és az ősi erők kombinációja, mintegy bevezetésként a főfogás, a kollekciók bemutatója előtt. Fine dining menüsoruk garantált meglepetés lesz a szemednek, a szádnak és valamennyi érzékednek.

Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf és a Textúra csapata a márka új kollekcióját inspirációforrásként használva alkotja meg az eseményt kísérő hatfogásos fine dining menüsort. A vacsorához az italokat Juhász Krisztián, a Borvacsora és a Textúra éttermek sommeliere-je válogatja.

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!