Egészséges, gyönyörű haj: a legjobb pakolások 3 ezer forint alatt

A hajápolás ezekkel kezdődik.

Hajpakolások

Az előzőekben már írtunk arról, mennyire fontos a megfelelő szépségápolás a téli szezonban, hiszen a hideg idő kiszáríthatja például az arcunkat, ezért lényeges és elengedhetetlen a gazdag hidratálás. Nem csak a bőrünket szükséges védenünk azonban, gondolnunk kell a hajunkra is, ennek kapcsán is adtunk már pár tippet a szárítással, vasalással kapcsolatban, most pedig összeszedtük a legjobb pakolásokat, amikkel gyönyörű, egészséges tincseket varázsolhatunk magunknak.

Instant regenerálás

Szeretjük az olyan pakolásokat, melyek azonnali regenerálást biztosítanak a durván igénybevett és sérült haj számára. A lipidummal gazdagított formulájú krémek például lehetővé teszik a magas fokú, megfelelő táplálást, a végeredmény pedig élettel teli ragyogás és egészséges, dús frizura.

Száraz, töredezett hajra

Ha igazán tápláló pakolást szeretnénk, akkor érdemes valamilyen olajjal, illetve folyékony keratinnal gazdagított verziót választanunk, mely elősegíti az intenzív ápolást és erősíti a hajszerkezetet. Ha igénybe vett és töredezett szálakra keresel megoldást, akkor egy ilyen összetevőket tartalmazó darabot célszerű beszerezned.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Kremmania.hu, Rossmann

Oldalak

Szólj hozzá Te is!