Fashion&Beauty

Odáig vagyunk a fehér nyári ruhákért - minden stílusos nő hordja őket ebben a szezonban

Lenge ruhákból soha nem lehet elég otthon - főleg, ha az az idei nyár legszebb színében, a fehérben tündököl! Szerencsére még így július végén is rengeteg menő fazont találni a boltokban, ezért el is hoztuk nektek a legmenőbb fehér ruhákat, amiket kánikulában is bármikor be lehet vetni.

A fehér színű lenge nyári ruhákat egyszerűen nem lehet megunni

Az idei nyári ruhatrendekből nem volt hiány: akár a mostanában nagyon menő kasmírmintás ruhákra, akár a mesés nyitott vállú darabokra gondolunk, jobbnál jobb fazonok közül lehet válogatni. Így van ez a lenge nyári ruhákkal is, melyek az idei szezon legkellemesebb színében, a fehérben tündökölnek. Szerencsére még így július végén is rengeteg fehér színű, nyári ruhát találni a boltok kínálatában, melyek még a legmelegebb időszakokban, a szó szerinti kánikulában is jó szolgálatot tesznek. Mutatjuk is a legváltozatosabb darabokat, melyek között mindenki megtalálhatja a maga ízléséhez legjobban illőt!

A fehér nyári ruhák már önmagukban is öltöztetnek, ezért nem kell különösebben nagy hangsúlyt fektetni a tökéletes kiegészítők megtalálására, hiszen ehhez a színben lényegében minden megy. Akár sportosabb, akár elegánsabb stílust képviselsz, remekül be lehet illeszteni a lenge fehér nyári ruhát a gardróbodba - csak arra kell vigyázni, hogy nagy vacsorázásokra, borozgatásokra és a fesztiválokra ne nagyon vedd fel őket.

Színüknél fogva rendkívül kényes darabok, ha valamilyen erőteljes szín vagy piszok éri, csak nehezen, fehérítővel vagy speciális tisztítószerekkel lehet azt kivenni és a folt előtti tökéletes anyag tisztaság még úgy sem garantált. A fehér ruhák tehát gyönyörűek, de azért vigyázni is kell rájuk - ha ez neked nem jelent gondot, mindenképpen szerezz be párat még idén nyáron!

Mutatjuk is a legváltozatosabb lenge fehér ruhákat a hazai kínálatból - a teljes válogatásunkért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

ZARA Shirt dress with cutwork embroidery 17 995 Ft
Kattints a további képekért!

Végre hozzánk is megérkezett ez a gyönyörű, keleties minta, amivel már oly régóta szemezgettük! Ezek a csodás kasmírmintás ruhák egy csapásra feldobják a nyári outfitet, ezért most érdemes belőlük beszerezni pár darabot!

Leadfotó: Stradivarius
Fotó: H&M

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.