Fashion&Beauty

Csak pólót hord a párod? Így segíts neki, hogy stílusosabb lehessen!

A férfiak egyik kedvenc ruhadarabja a póló, amelyet ezerféleképpen viselhetnek. Akármilyen munkakörben is dolgozik egy férfi, vagy akármilyen sportot, hobbit is űz, az egyik legkényelmesebb ruhadarab számukra nem más, mint a férfi póló.

Minden alkatra létezik tökéletes póló

Sokan kedvelik, hiszen sokféle textúrában és változatban megtalálhatók az üzletek polcain és mindenféle testalkatra gondoltak a tervezők, így azoknak sem kell csalódniuk a választékot illetően, akik az átlagosnál vékonyabbak, netalántán testesebbek. Mutatunk is néhány ötletet, hogyan és miként viselhetik a férfiak ezt a népszerű ruhadarabot! A MODIVO oldalán például remek férfi pólók közül válogathatsz ezen a linken: https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/polok-es-trikok

fekete férfi póló nadrággal

Mit viseljen egy férfi nyáron?

Az egyik legelterjedtebb öltözék a férfiak számára nyáron nem más, mint a póló és a rövidnadrág. Munkahelyen is viselhető ez a kombináció, hiszen nem csak pamut, sportos rövidnadrággal párosítható a férfi póló, hanem akár farmer vagy elegánsabb rövidnadrággal is. Ez utóbbiakhoz válasszunk galléros pólót. Ha a munkahelyen viselné a párunk, akkor gombolja be a póló gombjait, mert így sokkal elegánsabb benyomást kelt, ellenben ha kevésbé hivatalos helyen viselné, lehet lazább, így nem követelmény a teljes begombolkozás.

A póló illik az elegáns hosszú nadrággal is?

Természetesen, erre igen a válasz, de ilyenkor is az elegánsabb, klasszikus stílusú pólókat részesítsük előnyben. Tehát egy alkalmibb megjelenésű férfi pólót is választhatunk a chino nadrághoz, de ügyeljünk a részleteke, azaz a kiegészítőkre. Mindenképpen olyan cipőt válasszunk, amely tökéletesen kiegészíti az öltözéket. Az egyéb kiegészítők, mint a karóra, pedig csak még inkább emel a megjelenésen.

Farmerrel is viselhető a póló?

Miért is ne? A farmer egy örök kedvenc a férfiak körében. Ma már sokan viselnek farmer rövidnadrágot és férfi pólót, de a hosszú farmernadrág és a póló ötvözet is nagy sláger. Itt is variálhatunk kicsit, azaz az öltözködés lehet kicsit sportosabb, ha egy klasszikus kék farmert választunk egy kerek, vagy V-nyakú pólóval, viszont ha elegánsabb külsőre vágyunk, akkor válasszunk ki a szekrényből egy fehér vagy fekete farmert és egy ahhoz illó pólót. A fekete-fehér párosítás a visszafogott stílusra utal, ellenben egy fekete póló és egy hozzá illő fekete nadrág növeli a formalitás szintjét. Itt is a részletekben rejlik az ördög. A pólót mindenképpen tűrjük be a nadrágba és húzzunk övet a nadrágunkhoz. A többi kiegészítő, mint egy karóra, vagy elegáns szemüveg, már csak hab a tortán. Ha szeretnél a farmerek között válogatni, kattints erre a linkre: https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/farmerek

fehér póló férfiakon farmerrel

A blézer és a póló párosítása elegáns vagy vagány?

Mindkettő, hiszen ez attól függ, hogy milyen szín- és anyagkombinációt választunk. Egy élénk színű pamut póló nagyon jól mutat egy stílusos, lenge anyagból készült blézerrel, például a tengerparton vagy a nyaraláson. De egy letisztultabb vagy vegyes mixet is kialakíthatunk, ha egy élénkebb színű pólót és egy sötétebb zakót, vagy egy hagyományosabb színvilágú pólót és egy klasszikus színű zakót választunk. A döntésünket meghatározhatja, hogy mennyire elegáns a hely, ahová készülünk.

Lead fotó, fotó: Pexels /SHVETS Production/

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Természetes, hogy mindannyian hasonlítunk valamelyest a szüleinkre, a sztárvilágban is rendkívül sokszor találkozhatunk olyan anya-lánya párosokkal, akik kiköpött hasonmásai egymásnak.
Sztárok
Stefanovics Angéla nemrég Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsorában vendégeskedett, s a beszélgetés közben árulta el, hogy kollégájával összekötötték az életüket.