A nyár kedvenc frizuratrendjei - egyszerűek, gyorsak és dögösek

Nyáron a melegben az egyszerűen és gyorsan elkészíthető, mutatós, mégis kényelmes frizurákat részesítjük előnyben. Szerencsére az idei trendek mind hódolnak ezeknek a feltételeknek.

Nyári frizuratrendek

A laza göndör

A göndör haj soha nem megy ki a divatból, játékos, bájos és szexi. Idén nyáron nagy kedvenc lesz, ez pedig főként azoknak jó hír, akik természetesen ilyen típussal rendelkeznek. Vízparton a legkényelmesebb és legcsinosabb hajviselet. Ha esetleg egyenesből szeretnél hullámosat varázsolni, az alábbi videó segítségével megteheted.

Beach waves

Az úgynevezett "beach waves" a laza, kicsit kócosnak ható, rendezetlen hullámokat hirdeti, amely a nyári szezonban megintcsak tökéletes választás. A férfiak szerint is van benne valami dögös, amikor nem egy makulátlan frizurát látnak, hanem egy kissé "nemtörődöm" megjelenést, mert nagyon természetesnek tűnik, ezért pedig rajonganak.

Szigorú egyenes copf

Ha nem szeretnél sokat bíbelődni a hajaddal, de olyan eseményre vagy hivatalos, ahol rendezett, összeszedett megjelenés szükséges, a szigorú, úgynevezett "sleek" copf tökéletes opció lehet számodra. Itt előnyben vannak a hosszú hajúak, de középhosszal is elérhető ez a frizura.

Felesben

Hullámos, fele le-fele föl típus. Ezt a frizurát akkor is érdemes bevetned, ha már nem annyira friss a hajad, de mégis szeretnél "valahogy kinézni". Csajos, bájos, kényelmes és dekoratív egyben.

Színek és árnyalatok

Nyáron a nagyon természetes, napszítta melír trend tarol, de ha olyan a hajtípusod, hogy nem igazán szívja ki a nap, akkor is válassz egy visszafogottabb, naturálisabb balayage-t vagy ombrét, amely néhány árnyalattal világosabb az eredeti színednél. A mézszőke és csokibarna nagy divat lesz, ezeket pedig könnyedén lehet variálni a különféle tónusokkal.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Címkék: