Esküvőre készülsz? Ez a legszebb smink, amit egy menyasszony viselhet

Az esküvője napján minden ara tökéletesen szeretne megjelenni, amelyhez nemcsak a kifogástalan ruha, hanem a makulátlan frizura és smink is hozzátartozik. Az idei szépségtrendek a természetességet hirdetik, ez alól pedig a menyasszonyi smink sem kivétel.

Esküvői smink

Az esküvői megjelenésnek egyszerre kell kiemelkedőnek, gyönyörűnek, mégis visszafogottnak és elegánsnak lennie. Épp ezért szokták javasolni a szakemberek és szépségtanácsadók, hogy a nagy napon is természetes sminket válasszunk, amely kihangsúlyozza előnyös vonásainkat, nem pedig új arcot varázsol számunkra. A modern menyasszony nem jelenti, hogy ne kellene az arának a maximális sikkre törekednie - pontosan ezt hirdeti az idei esküvői sminktrend. Egyszerű, mindenkinek jól áll, naturális, mégis bájos és szembetűnő. Abszolút igaz rá, hogy a kevesebb sokszor több.

Az alábbi smink egy kimondottan nyári esküvőre készült, visszafogott, természetes és csodaszép. A Charlotte Tilbury mestere a szemeket arannyal és fekete ceruzával emelte ki, melyhez nude rúzst párosított. A végeredmény tökéletesen illik az alkalomhoz, ráadásul melegben praktikus is.

A sminkhez a videó

Esküvői ruha trendek

Ha már az esküvői trendeknél tartunk - most, hogy bejelentették, egy bizonyos beoltottság elérése után (május 10. környékén) feloldják a korábban a lakodalmakra vonatkozó korlátozásokat, és zöld utat kapnak a rendezvények, összegyűjtöttük, melyek lesznek a legnagyobb ruha trendek. Hódít a modern stílus - a nadrágos és rövid szoknyás megoldások -, a különleges szabásvonalak és anyagok, a szexiség és az elegancia tökéletes ötvözése. A repertoárunkat már megtekinthetted korábban, de ha lemaradtál volna, a képre kattintva pótolhatod.

Hamarosan esküvői frizurákkal is jövünk...

Fotó, leadfotó: Daalarna, 123rf

Oldalak