Nem is katonás! - 10 kényelmes és praktikus bakancs a latyakos napokra

A bakancsok az elmúlt évben már nem csak a sportos szettekkel állják meg a helyüket, de bizony a szebb darabokat már a hétköznapi outfitünkben is bevethetjük. Íme 10 olyan darab, ami garantáltan jól jöhet az esős és a havas napokon az elkövetkezendő hónapok során!

Klasszikus feketék

A bokáig érő, fekete verzió mindig is örök kedvenc lesz, hisz egyszerre laza és elegáns egy ilyen darab. Nem csak a csinosabb kosztümnadrágokkal, de a hétköznapi farmeres-pólós szettekkel is jól mutathat egy ilyen lábbeli, melyből matt és fényes, lakkozott hatásút is beszerezhetünk idén.

Velúros

Nagyon kedveltek a velúros, nubukból készült fűzős lábbelik is, melyek a klasszikus színek mellett az ősz árnyalataiban - a barnában, a bordóban vagy sárgában is pompázhatnak. Egy ilyen lábbeli a bohém, kissé hippis hatású egyberészes ruhás összeállításokkal is jól mutathat, de a vastag harisnyáról ne feledkezzünk meg.

Túrabakancs jellegű

A bokánál bővebb, nagyobb nyelvvel rendelkező, túrabakancs jellegű darabok is igencsak népszerűek, ami nem is véletlen, hisz vagány és kényelmes egy ilyen lábbeli. Ha még jobban fel akarjuk dobni a megjelenésünket, akkor szerezzünk be egy, a lábbeli színével passzoló kötött sapkát és sálat is a teljes összhang érdekében.

Oldalak

  • 1
  • 2