Fashion&Beauty

Mila Kunis bemutatta, hogy melyik a legdivatosabb ruha most: tele vannak az üzletek ezekkel a darabokkal

Mila Kunis a Szerencse lánya című legújabb filmjének a vörös szőnyeges eseményén vett részt a minap.

Tetőtől talpig feketében volt

A színésznő tetőtől talpig feketében érkezett közelgő drámájának premierjére, hogy tökéletesen passzoljon a képernyőn megjelenő karakteréhez. Arról is fontos azonban említést tenni, hogy ez az outfit mostanában több helyen is szembejött velünk, ugyanis az egyik legtrendibb szettnek számít idén ősszel. Van kezeslábas verziója is, de egy összeállításként is könnyedén viselhető shorttal és egy blézerrel. A csizma pedig csak hab a tortán, ugyanis a combcsizmát a 2022-es őszi/téli kollekciók kiemelt darabjai.

Mutatjuk, hogy mennyire menő volt ebben az összeállításban Mila, és hogy hol szerezhetsz be te is hasonló darabokat!

Mila Kunis egy fekete blézerruhát viselt a premieren.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.