Fashion&Beauty

Vallottak a férfiak: Ezeknek a női szépségtrükköknek nem tudnak ellenállni, teljesen odáig vannak értük

Ezektől rögtön elcsábulnak a férfiak.

A pasik véleménye

Számtalan divatos dologról kiderült már, hogy ami nekünk nagyon tetszik, arról a pasiknak teljesen más a véleményük. Így vannak a mom fit nadrágokkal, a boyfriend nadrágokkal, de számos csodás frizurával is. Ám amennyi trendet ki nem állhatnak rajtunk, éppen annyi trükkel lehet elcsavarni a fejüket. Most kifaggatuk őket, és összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amelyeket ők a legvonzóbbnak tartanak a nőkön.

Tüzes ajkak

Tapasztalatból, a történelem bizonyítékai alapján és a pasik elmondásának köszönhetően is tudjuk, hogy imádják, amikor pirosat viselünk akár körömről, akár ajakrúzsról van szó. Kedvencünk, ha a dögös vörös rúzst és a legszexibb manikűrt egy fekete ruhával kombináljuk, ennek a kombónak nem tudnak ellenállni!

Lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.