Fashion&Beauty

A hurokfonat jelenleg a legmenőbb frizuratrend: a sztárok is imádják

Elhoztuk a legújabb frizuratrendet, ami amellett, hogy menő, nagyon egyszerűen elkészíthető.

A hurokfonat az idei év slágere

Az elvontnak tekinthető dolgok egyre népszerűbbek, ezáltal már sokszor nem is ebbe, hanem a populáris kategóriába sorolhatók. Ilyen a hurokfonat is, amit valószínűleg nem egy irodai napon fogsz elkészíteni magadnak, hanem inkább egy péntek esti bulin, vagy fesztiválon tudjuk elképzelni. Viszont a sztárok már jóváhagyták ezt a trendet, így biztosan elképesztően trendi lesz. Ráadásul egy nagyon egyszerű fonatról van szó, ugyanis csak annyit kell tenned, hogy középen elválasztod a hajad, befonod mind két oldalt, majd betűzöd a végeket is a gumiba, hogy egy hurkot formát kapj.

Mutatjuk is, hogy mennyire vagány ez a trend:

Az Instagramon és a Tiktokon is egyre felkapottabb ez a trend.
Kattints a további képekért!

Leadfotó, háttér: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.