Fashion&Beauty

Mesés gardrób: ilyenek lesznek az outfitek az Emily Párizsban harmadik évadában – fotók

Less be velünk Emily Cooper gardróbjába: cikkünkben megmutatjuk, milyen szettekben pompázik majd az új évadban mindenki kedvenc marketingese.

Emily ruhatára maga az álom

Nem kell már sokat várniuk az Emily Párizsban-rajongóknak, hiszen 2022. december 21-én érkezik a népszerű széria legújabb évada a Netfilxre. A történet szerint miután Emily Cooper, a chicagói marketinges megkapja álmai állását Párizsban, a munka, a barátok és a szerelem között manőverezve veti bele magát új, kalandokkal tarkított életébe. Ha még emlékszel, a második széria végén épp egy drámai döntéshozatal közepén búcsúztunk el tőle: Emilynek választania kell aközött, hogy a Savoir-nál marad, vagy csatlakozik párizsi főnökéhez, Sylvie-hez, aki egy új marketingcéget tervez indítani. Noha a tipikus romkom-kliséket felsorakoztató limonádésorozat sokaknál kiverte a biztosítékot a sztereotipizált karakterekkel, az előre kiszámítható fordulatokkal, no meg persze a valóságtól elrugaszkodott élethelyzetekkel – hiszen bármi történjék, mindenki úgy néz ki, mintha épp most érkezett volna a kifutóról a legújabb dizájner cuccaiban, még akkor is, ha egyébként lakbérre sem futja –, a cukormázas sorozat továbbra is szárnyal, és világszerte milliók várják a folytatást. Nos, akár szereted az ilyen típusú műsorokat, akár nem, egy dolog biztos: az Emily Párizsban keni-vágja a francia sikket, és olyan ikonikus szetteket sorakoztat fel epizódról epizódra, hogyha másért nem, ezért mindenképpen érdemes nyomon követni a következő évadot is. Bár a premierdátumra még várni kell, néhány paparazzi és shooting fotónak köszönhetően kaptunk egy kis ízelőt Emily mesés gardróbjának vadonatúj szettjeiből. Mutatjuk:

Emily szerepére tökéletes választásnak bizonyult a gyönyörű Lily Collins: nádszálkarcsú alkatával, elbűvölő mosolyával és igéző őzikeszemeivel a színésznő kiválóan beleillik a párizsi miliőbe. Ráadásul külön dicséret jár a sorozat készítőinek, amiért a harmadik évadban trendi frufrut varázsoltak neki.
Kattints a további képekért!

28 évesen stílusikon, akit a világ egyik legszebb nőjeként tartanak számon.

Leadfotó: Stefanie Keenan/Getty Images for Netflix

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.