Fashion&Beauty

Elő a mikrotűkkel – ragyogó és egészséges bőr természetesen!

Ősszel a gyengébb UV sugárzásnak köszönhetően ismét előtérbe kerülhetnek olyan esztétikai kezelések, amelyeket a nyáron hanyagolnunk kellett. Ez az időszak ideális ahhoz, hogy belevágjunk egy mikrotűs kúrába, ha szeretnénk megszabadulni bőrproblémáinktól és visszanyernénk bőrünk ragyogását és fiatalos megjelenését. Hogyan fejtik ki hatásukat a mikrotűk és hogyan növelhetjük még jobban a hatékonyságukat? Olvass tovább!

Így fejtik ki hatásukat a mikrotűk

A mikrotűs eljárások működési elve az apró tűk által okozott mikrosérüléseken alapszik. A kis bőrsebzések hatására olyan biológiai aktivátorok kezdenek termelődni, melyek beindítják a bőr saját regeneráló mechanizmusát. A kezelések nagy előnye, hogy az apró szúrt csatornákon keresztül többféle hasznos és minőségi hatóanyagokat tudunk bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe. Sőt! A még látványosabb eredményért a mikrotűk hatását fokozhatjuk rádiófrekvenciával, így több fronton is megdolgoztatjuk a bőrt: a tűkön keresztül leadott rádióhullámokkal fel is melegítjük a kezelt bőrt adott mélységben, így tovább fokozzuk a kollagénindukciót.

A mikrotűs kezelésekkel járó sok kis tűszúrás első hallásra ijesztőnek tűnhet, pedig a bőrproblémák kezelésének és a bőrfiatalításnak egy igazán természetes, személyre szabott módját teszik lehetővé. Nézzük melyek a legnagyobb előnyeik:

Kollagénindukció a fiatalosabb és feszesebb bőrért

Az apró tűk által okozott sebekre adott válaszként a szervezetünk beindítja a gyógyulási folyamatát, amely pedig serkenti a kollagén termelődését. A Scarlet RF kezelés a mikrotűk és az orvosi rádiófrekvencia egyesítésével, kivételes kezelési pontossággal segít, hogy visszanyerjük bőrünk ragyogását és fiatalos vonásait. A stimuláció révén a bőr feszesebbé és rugalmasabbá válik, csökkennek a ráncok és finom emelő hatás is megfigyelhető.

Pigmentáció és rozácea kezelése

A makacs rozácea tüneteinek kezelésére korlátozottak a lehetőségek, de a mikrotűkkel ez sem lehetetlen! A Sylfirm X kettős hullámú mikrotűs eljárással eredményesen kezelhetjük és helyreállíthatjuk a pigmentációhoz kapcsolódó problémákat, emellett a folyamatos hullám fokozza a kollagén és az elasztin termelését is, amely tudjuk, hogy a feszesebb és a fiatalosabb arcbőr kulcsa.

A szemkörnyék érzékeny bőrének kezelése

A szemkörnyéki szarkalábak, a szem alatti táskák és megereszkedett bőr kezelése sem a legegyszerűbb feladat, de a mikrotűk itt is a segítségünkre lehetnek. A számos parányi mikrotűvel ellátott speciális szemkörnyéki dermaroller a mozgó szemhéjon is biztonsággal alkalmazható. A szemhéjat egészen a szempillasor közvetlen közelében is kezelhetjük vele.

TIPPEK a mikrotűk hatásának fokozásához

A mikrotűk hatását még ennél jobban is fokozhatjuk. Ha fiatalos bőrre vágyunk kombinálhatjuk olyan kezelésekkel is, mint a botox, az FTC szálbehúzás, vagy a svájci Cellbooster hatóanyagos terápia. Az ilyen erőteljes és egymást segítő kombinációkkal gyorsabban és hatékonyabban érhetünk el látványosabb eredményeket.

Mielőtt azonban belevágnánk egy fiatalító kúrába, minden esetben szükséges egy konzultáción való részvétel, hogy a problémádnak megfelelő, személyre szabott kezelési tervben részesülhess!

Jelentkezz most és a mikrotűs bérleted mellé egy alkalom Cellbooster Glow kezelést adunk ajándékba!

ÉRDEKEL gomb

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.