Fashion&Beauty

Átlépett egy határt Mihalik Enikő: a modell félmeztelenre vetkőzött, és ezúttal tényleg nem takarja semmi a felsőtestét - Fotó

A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.

Úttörő mozgalomhoz csatlakozott a 35 éves modell

A Facebook és az Instagram anyacége, a Meta rengeteg támadást kap amiatt, hogy az említett a platformokon "cenzúrázzák" a (női) meztelenséget. A közelmúltban szökkent szárba a Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalom, melynek célja annak elérése, hogy a Meta legjelentősebb platformjain szüntesse meg a csupasz (női) mellek tilalmát, hiszen ez sérti a nők, a transzneműek és a nem-bináris személyek jogait. A kezdeményezéshez most a legendás modell, Mihalik Enikő is csatlakozott: a híresség mindent ledobott a felsőtestéről, hogy egy, a meztelen kebleiről készült művészi fotóval próbáljon újabb lendületet adni a Free the nipple többéves lobbitevékenységének. Lapozd fel galériánkat, azonnal mutatjuk Mihalik Enikő rendhagyó fotóját, mellyel a modell tényleg átlépett egy vörös vonalat!

A szóban forgó fotó a negyedik a lapozható bejegyzésben: a 35 éves híresség fedetlen felsőtestével lehengerelte rajongóit.
Kattints a további képekért!

A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának. Elle Macpherson nem takargatja natúr, sminkmentes arcát, de nem is lenne oka rá: a hatvanhoz közel is szédületesen néz ki.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Fashion&Beauty
Lifestyle
A banán általában a fogyókúrázók mumusa, így ha le szeretnénk dobni magunkról néhány kilót, biztosan lekerül a fogyasztandó gyümölcsök listájáról. Ez a nő most meghazudtolta az eddigi tényt,...
Fashion&Beauty
Ennél apróbb bikinit már régen láttunk, de Kendall Jenner tökéletes testén ez sem mutat közönségesen.
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!