Fashion&Beauty

Első születésnapját ünnepli hazánkban az egyedi ékszermárka, a Trollbeads

A cserélhető ékszerek megálmodója egy nagyszabású sajtóeseményt is szervez az ünnep alkalmából április 20-ára, amire már javában zajlik a készülődés és a Femcafe is meghívást kapott.

A hírességek kedvence is

A tavalyi események alapján biztosan állíthatjuk, hogy pazar élményben lesz ismét része a vendégeknek, hiszen a márka tavalyi debütálásakor, sőt karácsonykor is nívós PR eseményt rendezett, ahol a Femcafe munkatársai, a legnagyobb sztárok és influenszerek is jelen voltak.

freddie barátok közt trollbeads

Nem csoda, hogy a Trollbeads hamar a hírességek kedvence is lett, hiszen ez nem egy újabb ékszermárka a sok közül, hanem egy életstílus. Igaz történetek, valódi érzelmek és időtálló értékek lakoznak minden egyes darabban.

Fotók: Tolner Zsófia

Mesterek által készített ékszerek

Minden termék gondosan válogatott alapanyagokból a legnagyobb szeretettel és odafigyeléssel mesteremberek által készül, legyen szó akár üveg- akár fémművesekről. Te is garantáltan megtalálod a hozzád leginkább passzoló darabokat, hiszen kínálatukban bőr, réz és ezüst mellett 18 karátos arany ékszereket is felfedezhetsz; üveg, gyöngy, drágakő és ásvány mellett pedig valódi gyémántokkal díszített beadeket is.

Izgatottan várjuk április 20-át, ahol természetesen a Femcafe is jelen lesz, így első kézből hozzuk majd nektek a legnagyobb híreket!

Addig is nézzetek szét a Trollbeads webshopjában, hiszen a tavaszi kollekció igazán különleges darabjai várnak rátok!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.