Fashion&Beauty

Ezt a terméket használd, hogy égig érő szempilláid legyenek

Szempillaspirálozás előtt mindenképpen érdemes bevetned ezt a szuper terméket, hogy dúsabb, hosszabb pillákat érj el, és tartósabb legyen az eredmény.

Egy tuti termék

Mindenki hosszú szempillákat szeretne. Van, aki szerencsés, és igazi bambi pillákkal áldotta meg a sors, mások szempillaspirálokhoz, és növesztő szérumokhoz nyúlnak segítségért. Van viszont egy termék, amelyet spirálozás előtt kell használni, és még hosszabb szálakat eredményez, arról nem is beszélve, hogy tartósabb lesz.

A primer mindenek felett

A tökéletes smink alapja mindig az előkészülés, és ez az arcunk minden területére kiterjed: előkészítjük a bőr minden részét arckrémmel és szemkörnyékápolóval, ajakbalzsammal. De mi a helyzet a szempillákkal? Olvasd át a galériánkat, hogy megtudd!

A szempilla primerek egy olyan felületet adnak a pilláknak, amelyhez tapadnia kell majd a spirálnak. Ezáltal nemcsak csomómentes lesz az eredmény, de tartósabb is. Nem fog elkenődni a spirálod, és lemállani. De van még néhány előnye, lapozz!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.