Fashion&Beauty

Jennifer Aniston nyilvánosan szólt be Adam Sandlernek: lefagyott, amikor meglátta, milyen ruhában érkezett meg színésztársa a vörös szőnyegre

Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre esik.

Néha még az igazi nagyágyúk is megfeledkeznek önmagukról

Minden egyes hollywoodi filmbemutató valahol a tengerentúli mozgóképipar ünnepe is. Ezért hát egyáltalán nem meglepő, hogy az ilyen eseményeken nem csupán a mezei halandóknak, de még a legkeresettebb és legnevesebb hollywoodi filmcsillagoknak is ildomos szem előtt tartaniuk a dress code-ot. Ennek ellenére előfordul, hogy épp a legmenőbb álomgyári filmszínészek feledkeznek meg erről a fontos követelményről, és olyan ruhaösszeállításban jelennek meg a vörös szőnyegen, ami nem csupán tőlük, de egy átlagos civil részéről is elfogadhatatlan. Ilyesféle "baleset" történt nemrégiben a világ egyik legnépszerűbb komikusával, az 56 éves Adam Sandlerrel is. Lapozd fel galériánkat, cikkünk azonnal folytatódik!

Sandler és kolléganője, Jennifer Aniston a Gyagyás gyilkosság 2 premierjén tette tiszteletét, ám amikor a világhírű színésznő megpillantotta a melegítőt viselő komikust, teljesen kiakadt.
Kattints a további képekért!

Mérő Vera, író, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Alapítvány arca, megnyerte a Glamour Women of the Year Az év hősnője díját.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.