Mesés ékszerek a Pandora Valentin-napi kollekciójából

Milyen is a szerelem? Túláradó, romantikus, titkos, meghitt, lángoló? Ezt a kérdést járta körbe a Pandora lelkes tervezőcsapata, mielőtt megalkották a márka 2014-es Valentin-napi kollekcióját. A személyre szabható ékszereiről ismert dán ékszergyártó ismét igazi gyöngyszemekkel jelentkezik, lehetővé téve, hogy mindenki kifejezhesse vele valódi érzéseit. (x)

Szerelem ékszerbe foglalva

A Pandora Valentin-napi Love Message kollekcióját a szerelem számtalan arca inspirálta. A gyöngyökkel, tűzzománc szívekkel és apró ékkövekkel díszített sterling ezüst charmok egy-egy fontos pillanat emlékét őrzik, melynek köszönhetően minden Pandora karkötő egyedi és utánozhatatlan.

Gyűrűk

Az aprólékos ötvösmunkával megmunkált ékszerek minden darabja egyedi műalkotás, melyekben éppúgy megjelenik a letisztult modern dizájn, mint az évszázados kézműves hagyományok kifinomult technikája. A gyűrűk klasszikus vonalavezetését apró rátétek, finoman csillogó kövek és szív alakú kristályok teszik még szebbé.

Modern klasszikusok

A több mint 10-féle szívet formázó darab között megjelenik a klasszikus selymes fényű ezüst, a lehengerlően ragyogó és az egymásba fonódó szívek charm is. Egy ilyen kifinomult ékszerrel nem foghatunk mellé, hisz mesésen mutatnak egy egyszerű ezüstláncon is.

Egy kis vintage

A Valentin-napi kollekció újdonsága a vintage-stílusú kinyitható medál és a hozzá illő fülbevaló, valamint a szolid megjelenésű, különböző színű ékkövekkel választható szíves sterling ezüst gyűrűk is.

Egy kis pink

Az elmúlt években a piros szín szerepét lassan átvette a sokkal lágyabb, nőiesebb pink, mely idén az ékszerek között is hódít.

Valentin-napi akció

A Pandora számára öröm ajándékozni, ezért különleges meglepetéssel készül az idei Valentin-napra: február 8. és 16. között a Pandora Valentin-napi kollekcióból származó ékszer vásárlása esetén a második választott ékszer fél áron kapható.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!