Megan Fox szettjétől elájulsz: ezt viselte a Dolce & Gabbana divatbemutatóján

Megan Fox megint nem bízta a véletlenre a ruhaválasztását, de vőlegénye, Machine Gun Kelly is egy nagyon vad szettben jelent meg a Dolce & Gabbana bemutatóján.

Nem semmi összeállítások

Megan Fox és Machine Gun Kelly először jelent meg egy hivatalos eseményen jegyespárként. A rapper múlt héten kérte meg szerelme kezét és a pillanatról természetesen videófelvétel is készült. A 35 éves színésznő és a 31 éves rapper a napokban részt vett a Dolce & Gabbana 2022-es őszi-téli férfi divatbemutatóján a milánói Metropolban. Machine Gun Kelly ráadásul a kifutón is végigvonult. Egyedi, gyöngyökkel díszített kétsoros öltönyt viselt a bemutató megnyitásakor. A fináléban egy ékkövekkel díszített kétsoros öltönyt viselt, hozzáillő garbóval. Megan Fox is egy igen merész szettben jelent meg az eseményen: csipkés felsőt viselt fekete melltartóval, és egy bőr, fűzős csípőnadrágot. A megjelenést kristályokkal díszített övvel és nyaklánccal egészítette ki. Nem ez az első alkalom egyébként, hogy a pár kihívó szettben jelenik meg valamilyen eseményen. A galériánkban most összegyűjtöttünk néhány szettet (a szombatin kívül), amelyekről napokig beszéltek a rajongók.

Machine Gun Kelly és Megan Fox a 2021-es MTV VMA-n.
Kattints a további képekért!

Vannak, akik büszkén viselik a korukat és az azzal járó változásokat, míg mások minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy lelassítsák az öregedés folyamatát.

Leadfotó: Jerritt Clark/Getty Images

Oldalak