Ellepték az “irhás” termékek a divatüzleteket - mindenki rajong értük

Van egy olyan érzésünk, hogy az irhás, műrihás darabok viselése nemcsak idén télen lesz nagy trend, hanem a következő pár évben is, annyian szeretik őket! A divatüzletek pedig sorra rukkolnak elő a menőbbnél menőbb kabátokkal, cipőkkel és kiegészítőkkel - most össze is gyűjtöttük nektek a legjobbakat!

Az irhás, műirhás darabok a fénykorukat élik ebben a szezonban

Ahogyan már korábban is beszámoltunk róla, az irhás, műirhás darabok még soha nem voltak olyan népszerűek, mint az idei téli szezonban: a divatüzletek csak úgy ontják magukból a szebbnél szebb irhás kabátokat, mellényeket és dzsekiket; az elmúlt pár hétben pedig nagyon trendi táskák, csizmák, sapkák és különböző műirhás kiegésztők is felütötték a fejüket a boltokban, melyeket most nagy örömmel mutatunk be nektek. A szenzációs irhás, műirhás divattermékeket felvonultató galériánk megtekintéséhez kattintsatok a cikk alján látható képre!

Nem egy olcsó darab, de az biztos, hogy egy ilyenbe csak egyzser kell beruháznod az életben! Ez a mesés aviátor-fazonú dzseki kívül vajpuha irhabőrből, belül pedig a különböző természetes szőrmékből készült el - nagyon kényelmes viselet, amiben soha nem lehet megfázni!

Ez a dzseki egyébként hosszított derékkal rendelkezik (tehát nem lesz belőle kint a derekad), elöl pedig egy nagyon szép cipzárral, valamint két hatalmas zsebbel is rendelkezik, amibe bármikor el tudod rejtnei a kézfejedet, ha extrém hidegre fordulna az idő. Mi tényleg odáig vagyunk ezért a kabátért, igazi örök darab - de azért még van jópár különleges irhából, műirhából készült változat a tarsolyunkban, melyeket örömmel mutatnánk meg nektek!

A szezon legtrendibb "irhás" ruháit és kiegészítőit felvonultató összeállításunkat a lenti képre kattintva érhetitek el!

CCC - Accessories Női sapka 4290 Ft; CCC - Jenny Fairy Kézitáska 12 900 Ft A mesés irhás, műrihás kabátokon kívül persze még egy sor más divattermékkel is előrukkoltak az üzletek: a képen látható baseball sapka és a hozzá pontosan illő extra nagy shoppingtáska például tökéletes viselet a nagy téli hidegben - arról nem is beszélve, hogy rendkívül stílusosak is!
Kattints a további képekért!

A kemény hidegek bizony itt vannak, de attól még nem kell lemondanunk a stílusos öltözködésről! Most összegyűjtöttük nektek a legmenőbb téli trendeket, melyek nemcsak nagyon melegek és kényelmesek, hanem divatosak is!

Leadfotó: Stradivarius
Fotó: Massimo Dutti

Oldalak