Kontrasztos elegancia: fotókon Lakatos Sándor 2018-as tavaszi kollekciója

Extravagáns, sikkes és különleges darabok jellemzik az új kollekciót.

Lakatos Sándor 2018-as tavaszi/nyári kollekciója

November 17-19. között ismét nagyszabású divatesemény zajlik Budapesten, a 2017-es Marie Claire Fashion Days keretében a neves magyar tervezők ezúttal is bemutatják lenyűgüző 2018-as tavaszi/nyári kollekcióikat. Hétvégén többek között olyan dizájnerek vonultatták fel kreációikat, mint például Tomcsányi Dóri, aki imádnivaló retrós stílusa a könnyed, komfortos és nőies darabokban köszön vissza. A rendezvény kapcsán beszámoltunk arról is, hogy a hazai hírességek is kitettek magukért, szokás szerint gyönyörű szettekben jelentek meg a Várkert Bazárban. Ezúttal Lakatos Sándor különleges összeállítását hoztuk, amire - mint mindig - most is jellemző az anyaggal való játék, kontrasztos megoldások és formabontó viseletek.

Uralkodó színek

Lakatos Sándor összes kollekciójában főként menswear, azaz férfi darabokat találunk, de bőven akad női, illetve unisex is a kreációk között. Jellemzően a tervező két fő, ellentétes színnel - a feketével és fehérrel - dolgozik a kontrasztos hatásért.

Formabontó megoldások

Színekben tehát a fekete-fehér, a fazont tekintve pedig az egyedi, formabontó megoldások köszönnek vissza a dizájner kollekciójában. Lakatos Sándor mindig a különlegességre törekszik, és nem fél szembemenni a hagyományos trendekkel.

Női részleg

A női daraboknál az elegancia és esztétikum mellett a letisztultabb, egyszerűbb szabásvonalak és fazonok jelennek meg, és bár a tervező főként a férfi viseletre koncentrál, a kollekció womenswear része is kifogástalan és tükrözi a dizájner stílusjegyeit.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Szólj hozzá Te is!