Fashion&Beauty

Kezdődik az ősz, elő a lézerekkel!

A lézeres kezelések azért ilyen népszerűek, mert hihetetlenül hatéknyak a bőr fiatalításában, megújításában és a szépséghibák halványításában – szúrás és vágás nélkül. Alkalmazásukról általánosságban elmondható, hogy javasolt inkább a kevésbé napos hónapokra tervezni az ilyen beavatkozásokat. Lézeres kezelés után ugyanis a bőrszerkezet fokozottan sérülékeny és nagyobb eséllyel jelentkezzenek maradandó nyomai a napkárosodásnak. Az ősz beköszöntével viszont itt az ideje, hogy újra előkerüljenek a lézerek!

Mi a különbség lézer és lézer között?

Az innovatív technológiának köszönhetően a lézerek orvos-esztétikai felhasználása ma már igazán sokrétű. A különbség többek között abban rejlik, hogy milyen formában és mekkora felületen érintik a bőrt. A hagyományos lézeres kezelések a bőr felső rétegére teljesen kiterjednek, míg a korszerűbb eljárásokkal a lézerfényt célzottan a kiválasztott területre irányíthatjuk úgy, hogy a bőr többi része érintetlen marad. Ilyen például a frakcionált CO2 kezelés, amely a nevéből is adódóan frakciókban kezel. A bőrgyógyászati kezelésekre használt Nd:YAG lézerünk, vagy a szőrtelenítéshez használt Velux diódalézer pedig kettős hullámhosszal dolgozik, amely során a lézersugár hőenergiája a szőrszálak melanin pigmentjeiben nyelődik el.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Hosszútávú megoldás – szőrtelenítés lézerrel

Az állandó szőrtelenítés és az ideiglenes megoldások egy idő után már bosszantóvá válnak, ezért sokan döntenek a lézeres szőrtelenítés mellett. A Velux diódalézerrel hatékonyan, gyorsan és minimális kellemetlenséggel számolhatunk le a szőrszálakkal. Hogy meddig is tart a hatása, arról Vida-Hegyi Andrea bőrterapeutánkat kérdeztük: „Teljesen egyénfüggő, hogy meddig tart. A sejtjeink 5-7 évente megújulnak, aminek köszönhetően új szőrtüszők képződhetnek, és új szőrszálak jelenhetnek meg, ilyenkor javasoljuk a fenttartó kezelésen való részvételt. De a hormonváltozás is befolyásolhatja, például a szülés, vagy bármely más hormonális probléma. Jó, ha tudjuk azt is, hogy a szőrtelenítő eljárás annál eredményesebb, minél nagyobb a kontraszt a bőrszín és a szőr színe között.”

lézeres szőrtelenítés royal clinics

Hiperpigmentáció, ráncok, aknés hegek

A hagyományos kezelésekkel szemben a frakcionált CO2 lézeres kezelés az érintetlen bőrrészek segítségével csökkenti a gyógyulási időt és kevesebb mellékhatással is jár. Igazi Jolly Joker az orvos-esztétikai kezelések között, hiszen segíti a kollagéntermelődését, megújítja a bőr felületét és enyhíti a ráncokat, de a pigmentfoltokat is hatékonyan csökkenti, valamint a striák ellen is hatékony. Ezzel a modern lézertechnológiával a jóindulatú, de kicsit sem esztétikus bőrnövedékeket is biztonsággal távolíthatjuk el. Az eljárás gyors és egyszerű: a lézernyalábot a növedékre irányítjuk, majd a rövid időre kialakuló hőhatás elégeti és elpárologtatja.

lézeres kezelés ráncokra hegekre

Érdekel valamelyik kezelés? Októbertől minket is elér az áremelkedési hullám, de szeptember 30-ig még a régi áron foglalhatsz, akár későbbi időpontra is! Ne habozz, jelentkezz kezelésre online vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Oldalak

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk.
Fashion&Beauty