Fashion&Beauty

Megkérdezték a férfiakat: szerintük akkor szép egy nő körme, ha ilyen

Ki gondolta volna, hogy férfi szemmel ez a legdekoratívabb manikűr, amit viselhetünk...

A legszebb manikűr

A Quora nevezetű oldalon megkérdezték a férfiakat, hogy szerintük melyik az a manikűr dizájn, ami a legvonzóbb a nőkön. Nem szeretik, ha a köröm is csak egy "kiegészítő", amit viselünk, inkább úgy akarnak tekinteni rá, mint valami pluszra, ami ha megfelelően ápolt, akkor csak dob egyet a megjelenésünkön. Véleményük egyébként nem volt annyira meglepő, hiszen tudjuk, hogy a természetességet kedvelik.

Elmondásuk alapján három olyan verzió van, ami leginkább bejön nekik: a rubinvörös, a nagyon halvány rózsaszín/natúr, az abszolút nyerő náluk azonban a francia. Nem csípik a műkörmöt és a túl hosszú változatoktól is megriadnak, ezekhez ugyanis érdekes módon szigorú személyiséget társítanak. Mutatjuk, hogyan véleményezték az egyes favorit változatokat.

Rubinvörös

"Szeretem a pirosat a nőkön. Szerintem az egyik olyan eszköz, amivel fel lehet kelteni egy férfi figyelmét. Nem csak egy vörös ruha vagy rúzs tud vonzó lenni, hanem egy szép, élénk manikűr is" - Danny (31).

A piros manikűr soha nem fog kimenni a divatból, már nagyon régóta a nők - és ezek szerint a férfiak - egyik nagy kedvence. Válasszuk akár az egyszínű, szimpla változatát, vagy csavarjunk rajta egyet valami mintával, akkor is sikkes és dögös lesz, lehetetlen nem kedvelni.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle