Fashion&Beauty

Ilyen pulóvereket hordanak a sikkes nők idén: melegen tartanak és trendik

A pulcsiszezon már javában tart, szerezd be te is a legtrendibb fazont!

Meleg, sikkes darabok

Talán az egyik legjobb érzés egy finom, puha, meleg pulcsit viselni ebben az időszakban. Természetesen a legnagyobb márkák ezúttal is elhozták az idei szezonban domináló pulóvertrendeket, amiket most össze is gyűjtöttünk nektek. Akadnak köztük trendibb, rövidebb fazonok, de természetesen praktikus, meleg pulóvereket is megtalálsz a válogatásunkban. Érdemes mindig úgy kalkulálni a kabát méretével, hogy "elférjen" alatta egy ilyen darab, és ne legyen kényelmetlen a viselete.

Mutatjuk a 2022-es őszi pulóvertrendeket:

Természetesen a garbós fazonok sem maradhatnak ki, ha a tökéletes téli pulcsit keresed, megtaláltad. H&M Kötött pulóver - 7 995 Ft
Kattints a további képekért!

Leadfotó: About You

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.