Fashion&Beauty

Minden stílusos nő ilyen nadrágot hord majd idén ősszel és télen: Mindenkinek jól áll, millió módon kombinálható

Vannak olyan darabok, amire mindenkinek szüksége van az őszi ruhatárba. Ilyen egy szép szövetkabát, pár minőségi kötött pulóver, egy jó bakancs és ami nélkül nem telhet el az idei ősz, az a bőrnadrág. Persze, lehet műbőr is, sőt, jobb, ha az. A bőr vagy műbőr nadrág az idei szezon egyik legtrendibb darabja.

Rengeteg fazonban működik

A bőrnadrág jött, látott és győzött és letartolta a ruhaboltokat, mostmár a nadrág rengetegféle variációjával találkozhatunk az üzletekben. Az a legjobb benne, hogy nagyon sokféleképpen tudod viselni. Egy pulóverrel és egy sneakerrel laza megjelenést kölcsönözhetsz neki, míg egy blézerrel és egy magassarkúval akár színházba is felveheted. Kombinálhatod egy kötött pulóverrel és egy szintén trendi zoknicsizmával, így nőies, mégis visszafogott külsőt kölcsönözve.

Természetesen beszerezheted valódi bőrből is, azonban egyfelől ahhoz mélyen a pénztárcádba kell majd nyúlnod, másfelől pedig az állatokkal is jót teszel, ha műbőr darabot választasz. A bőrnadrágban az a legjobb, hogy mindenki meg tudja találni a testalkatának megfelelő szabást. Létezik belőle egészen szűk, míg választhatsz bővebb, akár a bokánál szűkített lazább fazont. Kattints a galériába és inspirálódj, hogy miként viselhetnéd az idei ősz legmenőbb darabját.

Enyhébb őszi napokon felvehetsz hozzá egy cropped kötött pulóvert és egy trendi sneakert.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.