Fashion&Beauty

Régóta nem láttuk, most előkerült: teljesen felismerhetetlen a nyilvánosságtól visszavonult Cameron Diaz - Fotók

A Maszk, A John Malkovich-menet, a Vanília égbolt és A doboz színésznője módfelett élvezi a civil életet: már nem igazán kívánkozik a kamerák elé, és ha a lesifotósok el is csípik az utcán, szinte biztos, hogy smink nélküli külsővel mutatkozik.

Már nem figyel a külsőségekre

Cameron Diaz a kilencvenes és kétezres évek egyik legelismertebb színésznője volt. A Jim Carrey főszereplésével készült, máig nagy népszerűségnek örvendő komédia, A Maszk (1994) mellékszerepe jelentette számára a hollywoodi ugródeszkát, majd olyan filmek következtek, mint az Álljon meg a nászmenet! (1997), Az élet sója (1997), A John Malkovich-menet (1999), a Vanília égbolt (2001), az Édes kis semmiség (2002), a New York bandái (2002), a Holiday (2006), A doboz (2009) vagy A jogász (2013). Cameron sok mindenre lehet büszke, két évtizedes álomgyári karrierje alatt megannyi sikerfilmben szerepelt, egy évtizede azonban megelégelte a rivaldafényt, és úgy döntött, üzletasszonyként próbál szerencsét. A világsztár azóta sem unatkozik, sőt módfelett élvezi a civil életet. Már nem igazán kívánkozik a kamerák elé, és ha a lesifotósok el is csípik az utcán, szinte biztos, hogy smink nélküli külsővel mutatkozik - mint ahogy most is így tett. Lapozz, mutatjuk a friss képeket az 51 éves Diazról: mérget vennénk rá, hogy te sem fogod felismerni!

Diaz épp kislánya, Raddix, valamint édesanyja, Billie Early társaságában sétálgatott Santa Barbarában, amikor a paparazzik akcióba lendültek.
Kattints a további képekért!

A kilencvenes és kétezres évek imádott komikája már évekkel ezelőtt istenhozzádot mondott a filmszakmának, s azóta is üzletasszonyként keresi a kenyerét. Cameron Diaz nemrég mégis gondolt egy merészet, és szerepet vállalt egy Netflix-akciófilmben, viszont úgy tűnik, a forgatási munkálatok nem hozták meg a kedvét az igazi visszatéréshez.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.