Fashion&Beauty

A tökéletes hajbalzsamot keresed? Mutatjuk a legjobbakat, amelyektől gyönyörűek lesznek a tincseid

A hajbalzsam használata nagyon fontos, hiszen csak egy ilyen termék bevetésével lesz teljes a hajápolási rutinunk. Amennyiben elhanyagoljuk, nem maradnak szépek, fényesek egészségesek a tincseink.

Ezek a legjobb hajbalzsamok

Samponozás után elengedhetetlen egy kondícionáló balzsam használata. Azért is nagyon fontos, mert csak így érhetjük el a kívánt hatást, azaz a szép, fényes hajat. Míg a sampon megnyitja a haj kutikuláját, addig a kondícionáló lezárja azt. Elengedhetetlen, hogy ne hagyjuk nyitva, ugyanis úgy roncsolódhatnak a hajszálaink, ráadásul ez a frizurán is meglátszik majd. A kondícionálókat 3 percig kell fent hagyni, ezután pedig az öblítés a következő lépés.

Mutatjuk a legjobb kondícionáló balzsamokat:

Dove Clarify&Hydrate hajbalzsam aktív szénnel - 859 Ft/200ml • Széntartalmú formulája ápolja a hajat, hogy ellenálló és fényes legyen • Táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt, az érezhetően puha hajért • Mélyen tápláló hajbalzsam minden hajtípusra, amely megfelelően ápolja a festett hajat • Egészséges külsejű hajat varázsol a zsírosodásra hajlamos hajszálakból • Tökéletes a mindennapos hajápoláshoz
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Bárki bármit mond, egy jól működő párkapcsolat fenntartása bizony kemény munkát követel mindkét fél részéről.
Lifestyle
Hihetetlen történet: közel egy évvel az esküvőjük után jött rá a nő, hogy a férje becsapta őt, mert valójában a férfi maga is egy nő.
Recept
Ennél egy finom sütit, de semmi kedves a sütővel bajlódni? Megkínálnád a vendégeket vagy a családot egy gyors desszerttel? Ez a recept neked való!