Fashion&Beauty

Visszatér a leggings, de nem is akárhogy: imádni fogod ezt a stílusos darabot

Ez a darab nemcsak trendi és praktikus, de melegen is tart.

Egy leggings mindenek felett!

A thermo béléssel ellátott leggingsek megjelenése óta a divat nem ismer határokat. A fekete leggings, mint a gardróbunk egyik hőse, amely hosszú évek hű darabja a szettjeinknek, most újra nagy népszerűségnek örvendenek az utcán is. Ez a darab ugyanis vastagabb, mint egy átlagos leggings, és könnyedén rétegezhető. És nem, nemcsak a síruházat bázisát képzi, hanem a mindennapi öltözéked alapja is lehet. Kombinálhatod szoknyával, nadrággal, vagy viseld önmagában egy oversized pulóverrel és a kedvenc csizmáddal.

Mutatjuk, hogyan viseld:

Egy blézerrel is párosíthatod ezt a darabot.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...