Fashion&Beauty

Le a kalappal a Prada új romantikus, masnis kollekciója előtt

A Prada divatházról mindenkinek a visszafogott elegancia és luxus, az innovatív anyagok és a fennkölt eredetiség jut először eszébe. Tegnap a milánói divathéten debütált a márka 2024-es őszi-téli kollekciója, ami a szerelemről, a divat és a szépség iránti szeretetről is szólt.

"Szükség van a romantikára és jóságra, különösen ilyenkor."

A Prada divattervezője Miuccia Prada és kreatív igazgatótársa, Raf Simons elárulta, hogy az új kollekció a romantikáról, szerelemről és érzelmekről, valamint történelemről szól: „A történelem mindenre megtanít bennünket, a politikától a divaton át a művészetig mindenre, különösen a nehéz pillanatokban. Minden, ami vagyunk, a múltunkból származik."

A milánói divatbemutató környezete tagadhatatlanul gyönyörű volt – a kifutó újrahasznosított átlátszó műanyagból készült, alatta egy erdő, és vizes patak futott. A nézőtéren többek között olyan neves vendégek foglaltak helyet, mint Emma Watson, Tracee Ellis Ross és Lily James. Az 2024-es őszi-téli kollekció középpontjába a masni került, amely ezúttal nem divatos kiegészítőként szolgált, hanem a ruhák fő díszítőelemeként használták.

Ezen kívül a hangsúlyt az elől gyapjúból, hátul selyemből készült blézerek, valamint a "P" betűvel és a márka alapításának évszámával (1913) ellátott bomberdzsekik kapták, melyeket térdig érő szoknyákkal párosítottak. Ami a színeket illeti, az új kollekcióban a klasszikus fekete mellett megjelent a rózsaszín, a lila, a sárga, a kék,a zöld és a piros árnyalatai, amely a modellek által viselt rafia fonalból és tollakból készült, vagány baseball sapkákon is megmutatkozott.

Kattints a galériára és nézd meg a Prada 2024-es őszi-téli kollekció leglátványosabb darabjait!

A Prada 2024-es őszi-téli kollekciójában a fő hangsúlyt a masnival díszített ruhák kapták.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Vogue, The Guardian

Tegnap hivatalosan is megkezdődött a milánói divathét, ahol a FENDI 2024-es őszi/téli kollekciójában a "londoni nemtörődömség" találkozott a "római szabadságjogokkal".

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.