Fashion&Beauty

Emma Watson megmutatta, milyen a tökéletes átmeneti outfit: mindenki így öltözködik majd idén tavasszal

Emma Watson hosszú ideje fekete öves mestere az elegáns, sikkes és klasszikus stílusjegyeket előtérbe helyező divatnak – ezt támasztja alá legutóbbi szettje is, melyet a milánói divathétre állított össze magának a színésznő.

Lassan újra a réteges öltözködésé lesz a főszerep

Bár az elmúlt két nap kissé borús és esős volt, azt azért kijelenthetjük, hogy mivel a március közeledtével egyre hosszabbak a napok, és a hőmérséklet fokozatosan emelkedik, érezzük, hogy hamarosan beköszönt a tavasz. Az egyre gyakoribb napsütés és a melegedő időjárás lehetővé teszi, hogy végre könnyedebb, lezserebb ruházatot öltsünk magunkra, no meg persze előhúzhatjuk szekrényünkből a vidámságot sugárzó, színes darabjainkat, valamint kiegészítőinket. Az pedig csak hab a tortán, hogy a vastag kabátok és sálak is lassan háttérbe szorulnak, helyüket átveszik a laza dzsekik, kötött pulóverek és szellősebb anyagokból készült ruhák, melyeket istenien lehet kombinálni egymással. A Harry Potter-filmekből ismert Emma Watson tűkön ülve várta, hogy elérkezzen ez az átmeneti időszak, amikor is a réteges öltözködésé a főszerep, hiszen így még jobban teret tud adni önmaga, valamint stílusa kifejezésének. A minap sok sztárhoz hasonlóan ő is tiszteletét tette a 2024-es őszi/téli kollekciókat bemutató milánói divathéten, az eseményre pedig nem akármilyen szettet álmodott meg magának; galériánkban megmutatjuk, milyen sikkes outfitben kapták lencsevégre a színésznőt!

Február 20-án elkezdődött a milánói divathét, melyet minden évben óriási figyelem kísér. Ez idén sincs másképp: a napokban többek között olyan világhírű olasz divatházak mutatják be az idei őszi/téli kollekciójukat, mint a Max Mara, a Furla, az Armani, a Moschino és a Valentino – de persze a listát még hosszasan lehetne folytatni nevesebbnél nevesebb márkákkal.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Joe Maher/Getty Images

Forrás: Vogue

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.