Fashion&Beauty

A folyamatosan megújuló és designos női sportcipők

Ha trendekről van szó – ide tartoznak a női sportcipők is –, két kategória van. Az első az, hogy milyen típusú trendet vásárol és próbál ki, de nem biztos, hogy vele van tartós kapcsolata. A második az a típusú irányzat, amely végül formálja a ruhatárunk többi részét – a 2024-es cipőtrendek határozottan ebbe a kategóriába tartoznak. Lehet, hogy ezek a tornacipők divatosak, ugyanakkor funkcionálisak, klasszikusok és kényelmesek is. Röviden: gyakrabban fogjuk hordani ezeket a lábbeliket.

Mikor és hol érdemes női sportcipőt vásárolni?

A megfelelő női sportcipő megtalálása nagyobb jelentőségű feladat, mint pusztán szórakozásból kipróbálni egy TikTok-divatot. Míg például könnyedén köthet masnit a lófarok köré, hogy Balletcore megjelenést kapjunk, a tornacipőt nehezebb napközben lecserélni. A női sportcipőket tekintve igen hosszú a kritériumok „listjája”, amelyeknek meg kell felelniük a heti cipőváltáshoz. A nagyszerű női sportcipők támasztók, stílusosak és sportosak. Muszáj jól passzolniuk a sportos megjelenéshez és a legdivatosabb öltözékhez, és legalább egy évig bírniuk kell a strapát.

A hazai internetes áruházaknak köszönhetően a nagyszerű tornacipőket egyre könnyebben azonosítják az ismert gyártókkal. A közkedvelt márkák, mint a New Balance, az Adidas és a Reebok a funkció és a divat arányát olyan női sportcipőkkel jelölték ki, amelyek megnyerik a divatirányítókat (például Taylor Swift ) és a fogyasztókat.

A stílustanácsadók egyetértenek abban, hogy 2024-ben a szín- és ruházati trendek tükröződhetnek a lábbelikben. A metál tornacipőknek van egy különlegessége (még ugye 2023-ban indult el hódító útjára a Barbie filmnek hála), és a Barbiecore továbbra is erős a kínálatban található rózsaszín női sportcipővel. A 2024-es tornacipőtrendek a klasszikus fehértől a kötöttekig terjednek, így valóban mindenki megtalálhatja a legjobbat. Érdemes felkeresni a népszerű webshopokat vagy egy-egy brand saját webáruházát.

Fókuszban a fenntarthatóság

A fenntartható női sportcipők korántsem új irányzatok 2024-ben, de továbbra is változatosak a színek és a technológia a környezetbarát kialakításuk miatt. Ebben az évben új újrahasznosított szöveteket és új elképzelt módszereket fejlesztenek ki a fenntartható anyagok divatossá tétele kapcsán.

Többnyire a rendkívüli divatkényelem világjárványos éveit okolhatjuk vagy az azóta felgyorsult utazási terveket, de a „felcsúsztatható” női sportcipőknél a kényelem áll az élen. A felcsúsztatható stílusok kiválóan alkalmasak ügyintézésre, személyes vásárlásra és öltözködésre, a repülőtereknél, az utazások alkalmával biztonsági áthaladásában szintén nagy előnnyel rendelkeznek.

A klasszikus fehér női sportcipő

A fehér női sportcipők minden évben divatosak lesznek, így soha nem járhatunk rosszul, ha új párat vásárolunk. Akár sportos megjelenésre vágyunk például a New Balance tornacipővel, akár lezser hangulatot szeretnénk a Reebok-kal, a fehér sneaker az a kellemes és kényelmes szett, amelyet nem lehet megunni. A szakértők azt mondják, hogy a sportos fehér tornacipőt kombináljuk az öltönygarnitúrával vagy maxiszoknyával főleg akkor, ha tudjuk, hogy sokat fogunk sétálni a városban.

A zöld vonzásában

Amikor az interneten vásárolunk női sportcipőt, észrevehetjük, hogy sok párban örömteli zöld szín található. Az erdőzöld a 2024-es év nagy színstílusa, és az árnyalat bekerült a sneakerek világába. Mivel a zöld a természetben gyakran előforduló tónus, nagyon könnyen viselhető más semleges színekkel – vagy másképp fogalmazva: szinte minden ruhához jól passzol a zöld női sportcipő.

A szakértők azt vallják, hogy a hírességeken, divatos influenszereken és a kifutókon felbukkanó tornacipők, valamint a legújabb tervezői együttműködések is rávilágítanak a stílusokra, amelyekkel nyomon lehet követni az előttünk álló éveket. A döntés előtt határozzunk meg bátran néhány kritériumot és válogassunk kedvünkre a női sportcipők széles kínálatában!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.