Fashion&Beauty

Kristen Stewart bevállalta a szezon sláger frizuráját: mindenki őt nézte a párizsi divathéten

Kristen Stewart a szezon egyik legmenőbb frizuratrendjét is kipróbálta, és szerintünk nem lőtt mellé vele.

Egy nem mindenapi frizurát vállalt be

Kristen Stewart bármilyen hajszínt, stílust és parókát választ, szinte minden jól áll neki. A legutóbbi változtatása azonban magában foglalta az eperszőke tincsek elhagyását is. A legújabb frizurája pedig ez a pixieszerű vágás, amelyet a Chanel 2023-as tavaszi/nyári kollekció bemutatójának első sorában mutatott be. A színésznő a Chanel egyik nagyköveteként a márka ruháit viselte az eseményen. Egy igen érdekes outfitet választott: fekete-fehér csíkos pulóvert, tweedszoknyát és bőrcsizmát viselt - azt biztosan elmondhatjuk, hogy a stílusok keveredése jellemezte a szettet. Egy új, sötétbarna, bozontos frizurával, és szaggatott mikro-frufruval tért vissza, amelyet régi fodrásza, Adir Abergel tökéletesre formált. Gyémánt nyaklánccal és piros lencsés szemüveggel dobta fel az összeállítását.

Mutatjuk is Kristen Stewart új megjelenését:

Extrán rövid hajat vágatott a színésznő.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.