Fashion&Beauty

Trendi ékszerek őszre és télre

Ősszel nem csak a ruhatárunkat, hanem az ékszereinket is fokozatosan lecseréljük, amelyek nap mint nap megszépítenek minket. Félretesszük a finom virágos darabokat és a tarka színeket. Mire cseréljük le őket? Vessünk egy pillantást a közelgő szezon trendi ékszereire, valamint a régi alapdarabokra, amelyekhez szívesen visszatérünk minden ősszel és télen.

Lenyűgöző gyöngyök

A gyöngy évek óta a női ékszerdobozok alapdarabjainak számítanak szerte a világon. Egyértelműen egy olyan divatos kiegészítő, amivel nem lehet hibázni. Azonban idén ősszel forró trend lesz. A kicsik és a nagyok egyaránt, klasszikus fehér és színes. Ne félj kitűnni, rétegezz több hangsúlyos gyöngy nyakláncot. Inspirálódj például Audrey Hepburntől az Álom luxuskivitelben című filmből. Az ilyen nyakláncok nem csak a dekoltázson mutatnak jól, de garbóval kombinálva is viselheted őket. A nyakláncok mellett ne feledkezzünk meg a gyöngy fülbevalókról és karkötőkről sem.

Őszi fák

A legváltozatosabb színekkel borított fák is az ősz szerves részét képezik. Választhatsz te is egy fával díszített szimbolikus ékszert, amely minden évben az ősz egyik legkeresettebb kiegészítője. Az élet körforgását jelképezi: koronája a szeretteinkkel, őseinkkel való kapcsolatot szimbolizálja, a gyökerek pedig az életerő jelei. Ha a mélyebb értelmű ékszereket részesíted előnyben, akkor a fa motívum a megfelelő számodra.

fa fás medál nyaklánc arany ezüst

Személyre szabott trendi karkötők

Mutasd meg egyedi stílusod és aktuális hangulatod a medálokkal díszített karkötőkkel. A felcsatolható karkötők koncepciójának köszönhetően minden alkalommal egy teljesen eredeti ékszert alkothatsz. A világ leghíresebb márkája ilyen karkötőkkel a Pandora. Ezen kívül sok más is elérhető, amelyek a mozgatható függő medáloknak köszönhetően dinamikát kölcsönöznek az outfitednek.

Halmozott karkötők

Használd ki az utolsó melegebb őszi napokat, és add meg magad a rétegezés varázsának. A kifutók trendje a masszívabb karkötők kombinálása. Ha nem mersz hangsúlyos ékszereket viselni, kedvedre is szabhatod őket. Nyugodtan válassz finomabb láncos karkötőket: nem veszíti el a több ékszer kombinációjával keltett érdekes hatást, de nem lesznek annyira feltűnőek, sőt talán még praktikusabbak is.

Karácsonyi angyal

Szinte mindenki a télhez köti az év legnépszerűbb ünnepét, a karácsonyt. Varázslatos időszak, amikor a kívánságok teljesülnek, és mi szeretnénk egy kicsit jobban hinni a csodákban. Talán ezért is nagy népszerűségnek örvend a karácsony előtti időszakban az angyalokkal és angyalszárnyú motívumokkal díszített ékszerek. Védelmezők, a jóságot képviselik, életerőt és pozitív energiát adhatnak. Ezen kívül az angyal ékszer egy szép karácsonyi ajándék is szeretteinek.

téli karácsonyi ékszer angyal szárny

Apró bedugós és trendi fülbevalók

Tél, sapkák és nagy sálak. Bármennyire is szeretjük a nagy lógós fülbevalókat, el kell ismernünk, hogy télen több mint nem praktikusak. Összegabalyodnak, mindenbe beleakadnak, és egyszerűen zavaróak. Ezért is nyúl a legtöbb nő a téli hónapokban a kis bedugós fülbevalók után. A minták, színek és anyagok széles választékában szinte minden nő talál magának valót. Az aranyat vagy az ezüstöt szereted jobban? Gyöngy, cirkónia vagy gyémánt? Ha még egy ilyen fülbevaló is beleakad mindenbe és elveszíted őket, van megoldás: az üzletek kínálatában keress olyanokat, amelyek menetes stekkeres zárszerkezettel rendelkeznek. Kerek formájának köszönhetően nem akad be olyan könnyen, ha pedig igen, akkor szinte lehetetlen, hogy kinyíljon és elvesszen a fülbevaló.

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.