Fashion&Beauty

Kate Middleton ruhájától elakadt a szavunk: egy gyönyörű szettet viselt a koronázási koncerten

Kate Middleton stílusáért mindig is rajongtunk, a koronázás előtti és a ceremóniát követő napokban sem okozott csalódást. A koronázás utáni koncerten ismét egy nagyon különleges darabot viselt a hercegné, amelyet mi is nagyon szívesen elfogadnánk.

Álomszép blézerszett

Legtöbbször Katalin letisztult, minimalista, de mégis nagyon elegáns outfitekben jelenik meg a nyilvánosság előtt. Nem csoda, hogy ennyien követik figyelemmel mindig, hogy miben lép utcára a hercegné. Ezúttal is egy nagyon különleges összeállításban láthattuk, egy piros színű Alexander McQueen blézerszettet választott. Az outfitet a Van Clef & Arpels gyöngyékszereivel egészítette ki, hosszú, sötét haját szokásosan laza hullámokban viselte.

Természetesen az egész család részt vett a ceremóniát követő koncerten, amely látszólag nagyon jó hangulatban telt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!