Fashion&Beauty

4 konyhában megtalálható termék, ami dezodorként is funkcionálhat

A konyhában is található néhány olyan alapanyag, amelyeket akár dezodorként is használhatsz. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy mire válts, ha egy természetesebb megoldást keresel.

Természetes dezodorok

A megfelelő dezodor kiválasztása közel sem egyszerű, főleg, hogy sokszor halljuk, hogy mennyi káros összetevőt tartalmaznak ezek a termékek. Ha a dezodort egy természetesebb alternatívára cserélnéd, előfordulhat, hogy nem tudod, hol kezdd. A szakértők elárulták, hogy létezik pár olyan opció, amelyeket a konyhádban is megtalálsz. Mutatjuk is, hogy melyek ezek:

Kókuszolaj Ez az olaj tényleg szinte mindenre jó: a konyhánk mellett a bőr- és hajápolásban is alkalmazzuk, illetve dezodorként is funkcionálhat. ,,A kókuszolaj természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek elpusztítani a szagokat okozó baktériumokat, így kiváló alternatívája a drogériás dezodoroknak" - mondja Aanand Geria. Nem valószínű, hogy irritálja a bőrt, és jól használható alapként, ha még egy csepp illóolajat is szeretnél hozzáadni.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, Forrás: Byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Utazás
Az esztendő kilencedik hónapja a nyár szerelmeseinek kedvezett, azonban lassan beköszönt az október, és ezt egyre inkább tükrözi az időjárás is.
Lifestyle
Valószínűleg te is használtad már, sőt, el is gondolkodtál azon, miért van a kocsiban a fejed fölött egy fogantyú. Bizonyára van is egy elképzelésed arról, mit keres ott, de könnyen lehet, hogy a...