Fashion&Beauty

Elrontott orrműtétje törte derékba a világ legszebb nőjének életét: "Édesanyám elborzadt, amikor levették a kötést"

A világhírű színésznőt orrpolip által okozott felső légúti betegség miatt műtötték, de valósággal elborzadt, amikor először tükörbe nézett az operáció után.

Rutinműtétnek indult, rémálom lett belőle

Pryanka Chopra a világ egyik legirigyeltebb nője: sikeres, tehetséges, gyönyörű, minden férfi a lábai előtt hever, és annak dacára, hogy Indiából indult el hódító útjára, mára sikerült gyökeret vernie Hollywoodban is. A híresség élete azonban nem mindig volt meseszerűen tökéletes: Nick Jonas énekes felesége annak idején mélységesen mély depresszióba zuhant egy elrontott orrműtétet követően - idézte fel friss cikkében a People. A színésznő mindennapjait felső légúti betegség keserítette meg, s egy vizsgálat fényt derített rá, hogy a problémát valójában egy orrpolip okozza. Chopra végül úgy döntött, kés alá fekszik, hogy megszűnjenek kellemetlen tünetei, arra azonban legvadabb álmában sem számított volna, hogy rémisztő látvány fogadja majd, amikor először tükörbe néz az operáció után. Lapozz, a galériában folytatjuk!

„Nyugodtan veselkedtem neki, hiszen rutinműtétnek számított, de a sebészek hibáztak. Nagyon sötét időszak kezdődött az életemben. Emlékszem, édesanyám elborzadt arcára, amikor levették a kötést. Az arcom teljesen másképp nézett ki, és én nagyon mély depresszióba zuhantam” - emlékezett vissza élete legszörnyűbb időszakára a 40 éves színésznő.
Kattints a további képekért!

Sheree J. Wilson nemcsak a kultikus amerikai szappanoperában, de a Walker, a texasi kopó című - szintén legendás - tévésorozatban is feltűnt, méghozzá Chuck Norris partnereként.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.