Biztonságos napozás egész évben? A válasz: KiwiSun!

Számos kutatás bizonyította már, hogy a napsütés, napozás, és a hosszabb nappalok rendkívül pozitív hatással vannak az emberi testre nemcsak fizikálisan, de mentálisan is. Ugyanakkor egész nyáron attól hangos a sajtó, hogy óvakodjunk a napozástól, mert a káros sugarak többet ártanak, mint használnak. De akkor mi lehet a megoldás? (x)

Nélkülözhetetlen vitaminok

Fényre mindannyiunknak szüksége van, ráadásul minél távolabb élünk az egyenlítőtől, általában annál magasabb a lakosság D-vitaminhiánya, amelynek számos következménye lehet. A D3 vitamin gyakorlatilag egyedül ultraibolya (UV) sugárzás által képződik, amely vitamin elősegíti, hogy a test az életfontosságú kalciumot kivonja az élelemből. Az ultraibolya A és B sugarak pedig a szervezet saját fényvédelmének kialakítását segítik.

A lebarnult bőr emellett magabiztosabb, egészséges hatású megjelenést biztosít, de persze van még jó néhány ok, amiért jól érezzük magunkat a napfényben. Az ultraibolya sugárzás pozitívan befolyásolja a vegetatív idegrendszert és a pszichikumot, általánosan jobb közérzetet biztosít, a napfény pedig csökkenti a depressziót is.

Egy szolárium, ahol fontos az egészségtudatosság

A KiwiSun egészségtudatos szolárium koncepciója mögött 20 éves technológiai fejlesztés áll, amely az innovatív rendszernek, a megkapóan vonzó designnak köszönhetően ma már több európai országban működik sikeresen. A modern szolárium technológia és a teljes központi ellenőrzési rendszer bármelyik KiwiSun szalonban garantálja a biztonságos és tartós barnulást. A KiwiSun szolárium rendszere a világon egyedülálló, speciális zöld fényének köszönhetően fokozódik a szervezet D-vitamin termelése, javul az ellenálló képesség, továbbá fokozza az endorfin; a boldogság hormontermelést is az emberi szervezetben.

Így hatnak a zöld bioszoláriumok

Komoly technológiai fejlesztés eredményeképpen a KiwiSun egy olyan szolárium rendszert mutatott be, amely egész Európában piacvezető újdonságnak számít, ezáltal kíméletesen barnulva élvezhetők a különleges hatások:

  • természetes karibi barna szín
  • bio pozitív hatás, D-vitamin termelődés természetes úton
  • közérzet javulás
  • testi-lelki feltöltődés
  • fokozza a boldogság hormon termelést

Éltető napfény, káros hatások nélkül

Az egészségtudatos szoláriumozás ma már nem kizárólag a fiatal hölgyek „sportja”. A KiwiSun vendégeinek több mint ötven százaléka a közép- és az idős korosztályból érkezik, harminc százaléka pedig férfi. A KiwiSun egy olyan új vevőkört vonzott be a szalonokba, akik számára életforma lett az egészségtudatos szoláriumozás és a KiwiSun előtt valószínűleg nem is jártak szoláriumba.

2017 nyarán országszerte már 53 KiwiSun szalonban, magas színvonalú és a szigorú egészségbiztonsági szabványok szerint működő, EU-konform gépek és professzionális, 0,3-as szolárium csövek biztosítják a mértékletes, biztonságos barnulást a vendégeknek.

A KiwiSunban szoláriumozás közben frissítő permet hűsít, többféle hangterápia választható, a maximális higiénia pedig szigorú franchise előírás minden szalonban. A szolárium gépek minősége rendszeresen és gyárilag ellenőrzött, a maximális barnító hatást pedig a hivatalosan dokumentált EU 0,3-as csőcserék garantálják. A KiwiSunban széles választékban kaphatók a szoláriumozást segítő bőrápoló szolárium kozmetikumok is, amelyekkel még eredményesebben barnulhatnak a vendégek.

Igazi újdonság és akciók a KiwiSunban!

Újdonság a Black Safari 200x Bronzer kozmetikum, amely maximalizálja a szolárium barnító hatását, egyidejűleg intenzíven hidratálja a bőrt, valamint a KiwiSun Face Bronzer, amely anti-aging összetevőkkel készült szoláriumozás előtti kozmetikum, arcra és dekoltázsra. Hyaluron tartalmának köszönhetően véd a bőr kiszáradása ellen, a növényi kollagén elősegíti a feszes bőr kialakulását, így a narancs őssejttartalmú krém használatával serkenthetjük a bőr vitalitását és üdeségét.

A KiwiSun nyári akciójában, 2017.07.10-től több bérlet árából jelentős kedvezményt kaphatunk, a bérletek mellé pedig egy-egy Face Bronzer anti-aging krém is jár ajándékba!

Ha Te is egészséges és napbarnított bőrre vágysz, játssz velünk és nyerd meg a 3 db KiwiSun szolibérlet egyikét, ajándék barnulást maximalizáló szolikrémmel!

*Források: Szendi Gábor: Napfényvitamin (Jaffa Kiadó, 2012), Sunlight Research Forum, webbeteg.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!