Celebek fehérneműben: alkalmak, amikor elfelejtettek felöltözni

Ezek a sztárok nem szégyenlősek.

Bella Thorne

A fiatal színésznő mostanában egyre többször hívja fel magára a figyelmet extrém megjelenésével. Ezt július 8-án, New Yorkban sem tette másképp, ahol talpig rózsaszín szettben kapták lencsevégre, bár az öltözéke kissé hiányosnak mondható. Az összeállításban a fehérnemű kapta a főszerepet, a laza inggel és rövidnadrággal párosított végeredményről pedig nem tudjuk eldönteni, hogy mi volt a célja. Bella inkább néz ki úgy, mint egy pizsamás mignon, mint dögös stílusikon.

Bella Hadid

Ha már a Belláknál tartunk, akkor Hadidék lányát sem felejthetjük ki a sorból, aki nem egyszer mutatta meg, amije van a nagy nyilvánosság előtt. Egyértelműen szereti kihangsúlyozni remek alakját, a kérdés, hogy belefér-e még a stílusos kategóriába vagy inkább az ízléstelenség határát súrolja.

Kim és Khloe Kardashian

Tudjuk, hogy Kardashianék nem a szerénységükről híresek, ha a divatról van szó. Nem egyszer láttuk a csajokat merész összeállításokban, a bevállalós húzásaikra pedig nincs jobb példa, mint Khloe (33) és Kim (36) fehérneműs szettje. KK1 piros verziója még el is megy a reggeli kávé mellé, de KK2 feketéje aligha mondható utcai viseletnek.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Elle.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!