Keresztes Ildikó is kipróbálta a Drakula-terápiát

Keresztes Ildikó mindig is nagy rajongója volt Erdélynek és a vámpírokat övező legendának, éppen ezért nem tartott sokáig, hogy hozzá is eljusson a hollywoodi sztárok legújabb szépségfegyverének, a Drakula-terápiának híre.

Látványosan visszaforgatja az idő kerekét

A Drakula-terápia, avagy PRP, mely hazánkban még csak nemrég debütált, régóta lázban tartja nem csak a szakemberek, de a sztárok világát is. Különlegessége abban rejlik, hogy egyetlen metszésvonal és idegen anyag bejuttatása nélkül képes látványosan visszaforgatni az idő kerekét.

Hegek, striák és hajhullás ellen is jó

Az eljárás nem csak a ráncok ellen nyújt megoldást, de a különböző bőrbetegségek, hegek, striák és hajhullás ellen is eredménnyel alkalmazható. A nem mindennapi kezelést Keresztes Ildikó is letesztelte. „Nem nagyon vagyok híve a természetellenes beavatkozásoknak. Ez a nem éppen hétköznapi kezelés azonban azonnal felkeltette az érdeklődésemet, egyrészt a neve, másrészt a tény miatt, hogy csupán a saját véremet használják hozzá. Így a kezelés természetes módon segít megőrizni a szépséget és néhány alkalom után, akár éveket fiatalodhat a bőr. Nem mondom, hogy nem fájt egy kicsit, de nincs benne semmi, ami kibírhatatlan lenne. A Drakula-terápia végeredménye pedig hihetetlenül látványos!”- mondta Ildikó.

A kezelés népszerűségének titka

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Megkérdeztük a kezelést végző szakembert is, hogy miért is olyan különleges és népszerű ez a kezelés. „A Drakula terápiának az a lényege, hogy leveszik a résztvevő saját vérét, amit egy különleges szerkezet segítségével szétválasztanak. Majd a jótékony vérlemezkéket visszajuttatják az arcbőrbe, hogy azok ott újultan kifejthessék jótékony hatásukat és ösztönözzék a kollagénrostok termelődését, melyek elvesztése az öregedésért nagymértékben felelős”- árulta el Dr. Csernus Krisztina, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyász és kozmetológus szakorvosa, majd hozzátette, hogy már az injekciózás közben látunk egy azonnali feszesítő hatást. „Ez azért van, mert a sebgyógyulás, a bőrregeneráció azonnal beindul az injekció azonnali fibrinképző hatásának köszönhetően, ám a kezelés végső hatását csak hónapok múlva fogjuk érzékelni, lassú, de látványos, természetes és hosszan tartó eredményt tapasztalva”- árulta el a kezelést végző szakember.

Oldalak