Fashion&Beauty

Kukkants be a Divathetek kulisszái mögé!

A divat csillogó és hatalmas világának rajongói örülhetnek, hisz a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő oldal, a Pinterest most igazán közel hozza New York divateseményeit.

Fashion Week a Pinteresten

A külföldön szárnyaló, de nálunk még kevésbé ismert Pinterest felismerte, hogy remek lehetőségek rejlenek oldalunkban, melyeket akár a világhírű rendezvénysorozat, a Fashion Week és a kezdő tervezők szolgálatába is állíthatnak egy egyedi felület segítségével.

Minden, ami egy divatrajongót érdekel

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A bennfentes információk mellett a tervezők kollekcióinak összefoglalóját és egyéb érdekességeket is megtudhatnak a divatőrültek, ha követik a Pinterest speciális divattábláját, melyen már a londoni, a milánói és a párizsi rendezvény felületét is fellelhetjük.

Az oldal itt érhető el: Pinterest Fashion Week

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!