Fashion&Beauty

Ilyen frizurát válassz, ha kerek formájú az arcod: ezek a stílusok ellensúlyozzák gömbölyű orcákat

Mutatjuk, hogy milyen stílust érdemes vágatnod, ha kerek arcformával rendelkezel.

Ezek a frizurák állnak a legjobban

Nagyon fontos, hogy a frizuránkat az arcformánknak megfelelően válasszuk ki, hogy az összkép harmóniában legyen és a hajunk kiemelje az arcunk jellegzetességeit, esetleg ellensúlyozza az előnytelenebb részeit. A kerek arcforma jellemzője, hogy az átmérője és a hossza megegyezik, és nem emelkedik ki a járomcsont, vagy az áll íve. Az ilyen típusú arccal rendelkező embereknek olyan frizurát érdemes választaniuk, amely formát ad az arcnak, csontosítja azt, és eltereli a figyelmet a kerekességéről.

Mutatjuk is, hogy melyek ezek:

A bob frizura egy remek választás lehet, ha kerek arcod van. Ez a stílus segít elterelni a figyelmet a gömbölyű vonásokról.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.