Fashion&Beauty

Ez Katalin hercegné kedvenc manikűrje: az "üvegkörmökért" rajong a hercegné

Az üvegkörmöket Katalin hercegné is kedveli: időtlen eleganciát sugall, könnyen elkészíthető, és bármilyen szetthez passzol.

Extrán fényes

A "glossy" trend hatalmas népszerűségnek örvend: gondoljunk csak arra, hogy az elmúlt években nem nyomtunk egy kiló púdert az arcunkra, hanem hagytuk, hogy természetes fényében tündököljön. Aztán a trend áttért az "üveghajra": a magas fényű tincsekre, amelyek a sok ápolásnak és a megfelelő árnyalatra való festésnek köszönhetően szinte visszaverik a fényt. Most pedig eljött az ideje az üvegkörmöknek is. Ráadásul nem is más rajong ezért a trendért, mint Katalin hercegné, aki gyakran viselni ezt a visszafogott trendet. Elődeihez hasonlóan az üvegkörmök is extrán fényesek. Ez a megjelenés rendkívül időtlen és elegáns, és nem tudunk olyan szettet mondani, amihez nem passzolna biztosan. Egyszerű kifinomultságot sugall, és csendes luxushatást érhetsz el vele. Hatalmas előnye az is, hogy könnyedén el is tudod készíteni otthon is, csak egy extrán fényes fedőlakkra, és egy nude bázisra van szükséged.

Mutatjuk, hogy mit érdemes tudnod erről a trendről:

Fontos megemlíteni azt is, hogy nem hosszú körmökről van szó. Ez tényleg egy nagyon visszafogott megjelenés, ami egyszerű, de nagyszerű. Az extra fényesség adja az elegancia bukéját!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty imgaes

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...