Fashion&Beauty

Fedezd fel az Yves Rocher megújult hajápoló termékcsaládját!

Az Yves Rocher hajápoló termékeit a természet ihlette. Hét termékcsalád, szulfát- és szilikonmentes termékek, amelyek minden hajtípus igényeit kielégítik - legyen szó igénybe vett, korpás, száraz, vagy festett hajról. A több mint 94%-ban természetes összetevőket tartalmazó, 100%-ban vegán összetételű termékcsaládok közül is az egyik legnépszerűbb a Hajhullás elleni termékcsalád.

A fehér csillagfürt és a bio agavé ereje

A hajhullás elleni samponból, balzsamból, fejbőrerősítő szérumból és hajhullás elleni intenzív kúrából álló termékcsalád a fehér csillagfürt virágnak, a bio agavénak és a ginzegnek köszönhetően teszi lehetővé az új hajszálak növekedését, lassítja annak elvesztését és elősegíti a haj sűrűségét.

A termékcsalád tagjai:

Hajhullás elleni sampon és balzsam

A csillagfürt kivonatnak és az agave fruktánoknak köszönhetően a sampont stimulálja a fejbőrt és lassítja a hajhullást, a balzsam pedig megkönnyíti a haj fésülését.

yves rocher hajhullás elleni sampon

Fejbőrerősítő szérum

A fejbőrerősítő szérum a benne található ginzeng segítségével erősíti az élettelen hajat és stimulálja a hajgyökerek aktivitását.

yves rocher szérum fejbőrre

Hajhullás elleni intenzív kúra

Intenzív kezelés szabadalmaztatott innovációval, kétszer koncentráltabb agavé kivonattal, ami stimulálja a fejbőrt. A fehér csillagfürt lelassítja a hajhullás folyamatát, serkenti a növekedést és helyreállítja a haj sűrűségét.

yves rocher hajhullás elleni kúra

Hogy használd?

1 fiola négy alkalomra elég, használd a tökéletes hatás érdekében minden nap.

 1. Gyengéden törd le a tetejét és távolítsd el a kupakot!
 2. A precíziós véggel egy adagnyit oszlass el a fejbőrödön, választékról, választékra haladva, nedved vagy kicsavart hajon.
 3. Körkörös mozdulatokkal dolgozd el, hogy felszívódjon és kifejtse stimuláló hatását.
 4. Ne öblítsd le, csak szárítsd meg a hajad a szokásos módon!

Mikor használd a szérumot és mikor az intenzív kúrát?

Intenzív kúra

 • krónikus hajhullás esetén
 • előnye: lelassítja a hajhullást, stimulálja a növekedést
 • hatóanyag: fehér csillagfürt, agávé
 • használata: 16 napos kúra

Szérum

 • alkalmi hajhullás esetén
 • előnye: erősíti a hajat, javítja a haj textúráját
 • hatóanyag: ginzeng, agávé
 • használata: heti 2-3 alkalommal

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.