Fashion&Beauty

Katalin elképesztően sikkes szettben mutatkozott: a hercegné krémszínű blézere a tökéletes tavaszi darab

Katalin a minap mesés összeállításban intézte a teendőit London belvárosában: a letisztult, nőies és elegáns outfit jól passzolt a hercegné kifinomult személyiségéhez.

Egyszerű, de nagyszerű

Nem túlzás azt állítani, hogy Katalin hercegné a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja: minden mozdulatát figyeli a világ, éppen ezért nem mindegy, hogy egyes eseményeken milyen ruhában jelenik meg. Természetesen a leendő királyné tökéletesen tisztában van azzal, hogyan igazítsa a stílusát a família tagjaira vonatkozó öltözködési etiketthez, így ruhatárában csakis olyan darabok találhatók, melyekre egész egyszerűen nem lehet panasz. Legutóbbi outfitjéről is ódákat lehetne zengeni, ugyanis a kevesebb, de több elvét követve megmutatta, milyen a tökéletes tavaszi viselet:

Katalin hercegné már többször bebizonyította, hogy a nem túl hivalkodó, ám a hétköznapinál jóval mutatósabb szettjeivel egyszerűen képtelen mellélőni – a nőies és a vagány ruhák is jól mutatnak rajta, ő maga pedig szinte bármilyen szettben jól érzi magát.
Kattints a további képekért!

A leggyakoribb divatbakik közé tartozik a kivillanó melltartópánt, illetve a ruha anyagán látványosan átütő fehérnemű – ilyesmit azonban Katalin hercegné esetében sosem tapasztalunk. Vajon miféle praktikával előzi meg ezt a leendő királyné?

Leadfotó: Daniel Leal - WPA Pool/Getty Images
Forrás: Page Six

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.