Fashion&Beauty

Katalin hercegné új szintre emelte a nadrágkosztüm fogalmát: Vilmos felesége szédítően festett ebben a tűzpiros szettben

Óriási a nyomás mostanában a brit királyi családon, botrányból pedig közel sincs hiány, ám ennek ellenére Katalin hercegné továbbra is méltóságteljes és elegáns magatartást tanúsít.

Az elegancia földi megtestesítője

Harry és Meghan dokumentumsorozata, valamint a herceg nemrég debütált memoárja miatt finoman szólva sem túl rózsás most a hangulat a brit királyi családban. Az élet azonban nem áll meg, a família tagjainak ettől függetlenül is bőven akad tennivalója– ez alól pedig Katalin sem kivétel. Vilmos felesége nagy elánnal vetette bele magát a munkába, nemrég ugyanis Shaping Us néven új kampányt indított, hogy hangsúlyt fektessen a korai gyermekkor fejlődésének fontosságára. A hercegné a napokban tartott beszédet a téma kapcsán a londoni BAFTA rendezvényközpontban, az alkalomhoz pedig nem is találhatott volna tökéletesebb szerelést. Mutatjuk:

Wales hercegnéje a múlt hétvégi nyilatkozatában jelentette be, hogy elindítja új kampányát, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a korai gyermekkor kritikus fontosságára.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné édesanyja 68 éves, amit alig akarunk elhinni. Carole Middleton remek formában van, ráadásul nemcsak fiatalos, de – lányához hasonlóan – rendkívül divatos is.

Leadfotó: Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty