Fashion&Beauty

Pamela Anderson tüzesen forró ruhában idézte a Baywatch hangulatát a vörös szőnyegen

Ki másra is használhatnánk az ikonikus jelzőt, ha nem Pamela Andersonra? A 80-as évek végétől egy évtizeden át láthattuk a Baywatch című sorozatban igazi bombázóként hullámos, szőke tincseivel, laza copfjaival és erős színű ajakkontúrjával. 34 év elteltével a színésznő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát a Baywatch hangulatát idéző, szexi ruhájában új dokumentumfilmjének premierjén.

Tabuk nélkül beszélt életéről Pamela Anderson

A Netflix saját gyártású dokumentumfilmje a szőke bombázó életéről Los Angelesben debütált. A film a Pamela: A Love Story címet kapta, a színésznő pedig fiaival közösen vett részt az első vetítésen.

Kattints a galériára, ha kíváncsi vagy a részletekre!

Pamela Anderson már-már valóságos szexszimbólummá nőtte ki magát az évek alatt. Ezúttal egy földig érő, tűzpiros ruhát viselt, amely szorosan alakjához simulva emelte ki vonalait. A lágyan eső, rubin strasszkövekkel díszített anyag mindenkinek a jól ismert, piros fürdőruhát juttathatta eszébe, amit Pamela a vízimentő CJ Parkert alakítva viselt éveken át a Baywatch sorozatban. Persze a színésznő ezúttal elegáns estélyire cserélte a fürdőruhát, amelyet karmazsinvörös tűsarkúval, csepp alakú gyémántfülbevalóval és egy Delfina Delettrez gyűrűvel kombinált. Haját a már jól ismert módon, laza, kócos copfba tűzte, a sminkjét tekintve pedig a füstös szemsmink és nude árnyalatú ajakfény mellett döntött.
Kattints a további képekért!

Anderson új, Love Pamela című memoárkötetében emlékezett vissza a pikáns esetre.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.