Fashion&Beauty

Minden szem Nicole Scherzingerre szegeződött, amikor kilépett az utcára ebben a strasszos pucérruhában

Nicole Scherzinger tudja, hogy hogyan kell divattörténelmet írni. Az énekesnő egy igen meglepő darabban ment vacsorázni a minap.

Az átlag ember biztosan nem így jár vacsorázni

Nicole Scherzingernek nincs szüksége egy vörös szőnyeges eseményre, hogy bemutasson egy látványos együttest. Miután bemutatták a jövő évi trendeket a párizsi divathéten, Nicole egy vacsorára vett fel egy igen extrém szettet. Január 25-én a sztár kristályokkal díszített meztelenruhában jelent meg Los Angeles-ben. Az énekesnő az Albina Dyla luxus menyasszonyiruha márka 2022-es Puissance kollekciójának Jacqueline ruhájában érkezett a Craig's nevű étterembe. A ruhát négyzet alakú nyakkivágás és fűző díszítette, és több ezer kristály és miniatűr kő borította. Az énekesnő egy áttetsző neccharisnyával, hegyes orrú bézs magassarkúval, és fehér műszőrmével párosította a különleges ruhát.

Mutatjuk is:

Nicole Scherzinger mindig megadja a módját, ha öltözködésről van szó. Gyakran visel elegáns szetteket, de lazább outfitekben is sokszor láthatjuk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...