Fashion&Beauty

A trendszetterek szerint ez a ruhanemű újra fénykorát éli: kötelező darab télen és nyáron is

Ez a szoknya ismét nagy szerepet kap idén a divatiparban.

Sokoldalú, elegáns, jól párosítható bármivel

A kapszulagardrób felépítése az egyik legjobb dolog, amit tehetsz. Ennek a lényege, hogy olyan darabokat vásárolsz, amelyek időtállóak, szinte bármivel variálhatóak, vagyis úgynevezett alapdarabok. Ez nemcsak környezettudatos megoldás, de a pénztárcád is meghálálja. Pont egy ilyen darab a maxiszoknya, ami a trendszetterek szerint újra fénykorát éli: ezt a ruhaneműt ráadásul nemcsak tavasszal, vagy nyáron viselheted, ugyanis a kötött típusai télen is megállják a helyüket. A legnagyobb világmárkák is hasonlóan istenítik ezt a darabot: Christian Dior bézs és fehér, maximális hosszúságú szoknyákat mutatott be, Sacai pedig a sziluett alacsony derekú változatait választotta. Még a Chanel is elismerően bólintott a maxiszoknyákra a bokáig érő tweed darabokkal. Ha ők azt mondják, hogy menő, akkor nincs is több kérdésünk.

Lapozd át a galériánkat némi inspirációért!

Télen ez a pihe-puha, meleg változat tökéletes!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!