Fashion&Beauty

Miley Cyrus a legszexibb kivágott ruhában ünnepelte az új dalának sikerét

Miley Cyrusnak bőven van mit ünnepelnie. Legújabb száma, a Flowers egy hét alatt a legtöbbször streamelt zene lett a Spotify történelmében, és a Billboard Hot 100 listáján is az első helyen szerepelt.

Miley Cyrus egy szexi miniruhában ünnepelt

Megszokhattuk már, hogy Miley Cyrus elképesztően stílusos összeállításokban jelenik meg a különböző vörös szőnyeges eseményeken, de ha az Instagram oldalát böngésszük, akkor is elleshetünk tőle néhány stílustippet. Az énekesnő legújabb dalának a sikereit egy nagyon dögös miniruhában ünnepelte.

Miley Cyrus megragadta a pillanatot, és egy Instagram posztban fejezte ki háláját. Bár mindenki jól ismeri a fékezhetetlen természetét, extravagáns stílusától eltérően olykor egy egyszerűbb (de annál szexibb) szettet választ.
Kattints a további képekért!

Az énekesnő Flowers című számához készített, meglehetősen fülledt hangulatú videoklip a magyar Rév Marcell (Eufória) nevéhez kapcsolódik.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...