Fashion&Beauty

Katalin eljegyzési gyűrűje hihetetlen titkot őriz: valójában nem is a walesi hercegnét illetné az ikonikus ékszer

Katalin hercegné eljegyzési gyűrűjét mindenki ismeri, ám azt csak kevesen tudják, hogy a százmillió forintot érő ékszert eredetileg nem is neki szánták.

A gyűrű igaz története

Katalin hercegné egyik legszembetűnőbb kiegészítője kétségkívül az a gyűrű, amivel annak idején Vilmos herceg megkérte a kezét. A mesés, 12 karátos kék zafír ékszer különleges történetet őriz, hiszen évtizedek óta a brit királyi család birtokában van: eredetileg Diana kapta meg 1981-ben Vilmos édesapjától, Károlytól, miután a jelenlegi király feleségül kérte őt – a gyűrű azonban ma már nem egészen olyan, mint amikor a néhai hercegné viselte, Katalin ugyanis átalakíttatta. Ám nem ez az egyetlen érdekesség az ikonikus ékszerrel kapcsolatban, valójában ugyanis nem is a walesi hercegnét illetné. Részletek a galériában!

Vilmos herceg 2010. november 16-án, a Clarence House-ban jelentette be, hogy nősülni készül, a lánykérés során pedig szíve választottjának, Katalin hercegnének adta azt a kék zafír gyűrűt, amely az édesanyja öröksége. Dianának azonban nem ez volt a terve az ékszerrel.
Kattints a további képekért!

A brit királyi család tagjaként Katalin hercegnének számos, elsőre furcsának tűnő szabályt kell betartania, éppen ezért nem lehet hibáztatni, ha olykor-olykor szembefordul a protokollal.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!